VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNSEL İSTİSMARA REKOR CEZA....

12 Mayıs 2016

........................

 Bolu'da 15 yaşındaki kız çocuğuna 7 ay boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 28 yaşındaki M.Ç.'ye mahkeme tarafından 23 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

 Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen karar duruşmasında hakim ailesinden şiddet gördüğünü iddia ettiği 15 yaşındaki C.A.'yı 7 ay alıkoyarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 28 yaşındaki M.Ç. mahkemede verdiği ifadesinde,  “Üzerime atılı olan suçu kabul etmiyorum. Kendisi ailesinden şiddet gördüğü için benim yanımda kalmıştı. 4 ay gibi bir süre içersinde ama gelip gidiyordu. Alı koyma gibi bir durum yoktur. Cinsel ilişki de yoktur. Ben mağdurun beni neden suçladığını anlamadım. Ben suçsuzum beraatımı istiyorum” şeklinde ifade verdi.

 “BUNLAR ARKADAŞIYLA ŞEBEKEDİR”

 Sanığının ardından ifadesi alınan ve mağdurun babası olan M.A. ise, “F.A ile bu sanık bir şebekedir. Bunlar kızımı alı koyarak kullanmışlardır. Ben şikâyetçiyim. Ben kızıma hiçbir şekilde şiddet uygulamamışımdır” dedi.

 “BENİ AİLEMLE TEHDİT EDİYORDU”

 Babasının ardından mahkeme heyetinin önünde ifadesi alınan 15 yaşındaki mağdur C.A., “Ben bu konuda bir şey demek istemiyorum. Daha önce verdiğim ifadelerimde ne dediysem odur. Söz konusu olayları bana sanık zorla yapmadı ama ben istemiyordum. Ayrıca 7 ay sürekli yanındaydım ve bu süreç de 10-11 tane ev değiştirdik. Beni eve kilitliyordu benden başka bir talep de bulunmuyordu ve benim gitmeme izin vermiyordu. Ben ilk ilişkimi bu sanıkla yaşadım. Ben evdeyken başka erkeklerde gelip gidiyordu ama hiç birini görmüyordum. Beni evde neden tuttuğunu bilmiyordum. Ayrıca ben babamdan şiddet görmüyorum ara sıra kavga ediyoruz ama şiddet görmüyorum. Sanık beni hep ailemle tehdit ediyordu. Bu olaylardan öncede sanık benim erkek arkadaşımdı” şeklinde ifade verdi.

“TAM HATIRLAMIYORUM AMA BUNLARDI GALİBA”

Ardından ifadesi alınan bir diğer tanık S.T (69) ise, “Benim oturduğum evin karşında ki prefabrik yapıyı bir kız bir erkek tuttular. Erkek kızı kardeşim diye tanıttı. Ben onlara yardım edecektim çünkü yakacak odunları bile yoktu. Fakat gidip gelen arabaları görünce etmedim. Erkek, kız kardeşim dediği kızla çok samimiydi. Erkek kızı dudaklarından öpüyordu. Tam hatırlamıyorum ama bunlardı galiba. Evde 20 gün 1 ay gibi bir süre kaldılar ama kız hiç dışarıda görmedim. Bir iki kez erkekle bakkala giderken görmüştüm” şeklinde mahkeme heyetine ifade verdi.

Mahkeme heyeti, sanık M.Ç.'ye 23 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.