VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 MAYIS PERŞEMBE

12 Mayıs 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Akpınar Mahallesi sakinlerinden Merhum Durmuş ve Fatma Peçenek'in oğlu, Merhume Zehra Cıbıroğlu'nun eşi, Erol ve Serap Cıbıroğlu'nun babası, Sevim Özdemir'in abisi, Neşe, Ramazan Soydemir, Özay, Kamil Atalay ve Ahmet Kayışoğlu'nun dayısı; Durmuş CIBIROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Tabaklar Mahallesindeki evinden alınarak Akpınar Mahallesi Akmanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- Susuzkınık Köyü sakinlerinden İbrahim Acar'ın eşi, Muhammed, Mahir ve Beyza Acar'ın annesi, Nizamettin ve Hatice Er'in kızı, Fikri Er'in ablası, Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli; Fikriye ACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Susuzkınık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Mudurnu İlçesi Sarpıncık Köy Hancepler Mahallesi sakinlerinden Hayriye Halıcıoğlu'nun eşi, İl Özel İdaresi Çalışanlarından Bekir ve Zeki Halıcıoğlu'nun babası, Ergün, Emel, Engin ve Sena Halıcıoğlu dedesi; Durmuş HALICIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Kantar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kabaklılar Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü sakinlerinden Kamil Üzen ve Kemal Üzen'in annesi, Sebahat ve Bahire Üzen'in kayınvalidesi; Hatice ÜZEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kuzgölcük Köyü Aşağıyayla Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Merhum Mehmet Özkoç'un eşi, Dr. Ziya Özkoç,  Hacer Özkoç Çetinişçi ve Nilüfer Özkoç Sönmez'in annesi, Saniye Özkoç, Murat Çetinişçi ve Erdoğan Sönmez'in Kayınvalidesi; Nezahat Türkan  ÖZKOÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.