VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN ÇOK İDDİALI SÖZLER

11 Mayıs 2016

.................

Boluspor Kulübü Başkan adayı Necip Çarıkçı, “Hiçbir güç beni Boluspor Başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Adayım, olmaya devam edeceğim” dedi.

Necip Çarıkçı, adaylıktan çekileceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, “Malumunuz üzerine Boluspor’a 10 gün önce adaylığımızı açıkladık. Taraftarımızın, basınımızın bir tesiri var. Geçmişte Boluspor’da görev yapmış eski arkadaşlarımızı bu konuda bize destekleri oldu. Boluspor’un ihtiyacı olduğu bu dönemde aday olduk. Tabii, maalesef bugün bazı basın organlarında aday olmayacağım şeklinde bir haber çıktı. Adaylıktan çekilmem gibi bir durum söz konusu değil. Kesinlikle böyle bir şey yok” diye konuştu.

“HİÇBİR GÜÇ BENİ…”

“Aslında gönlümden geçen bu kongrenin 15 Mayıs’ta olmasıydı. 15 Mayıs’ta Boluspor’un maçları bittiği zaman. Yaklaşık orada 25 gün gibi bir süre vardı. Ama maalesef bu süre dememize rağmen kongre 28 Mayıs’ta yapılacak. Şu anda çekilme gibi bir şey olmaz. Ben sözümün arkasındayım. Hiçbir güç beni Boluspor Başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Adayız, olmaya devam edeceğiz. İnşallah kongre, Bolusporumuza hayırlı olur.” 

3 yorum yapılmış
  • YlmazErsoy
    11 Mayıs 2016 • 12:25
    Bolu'muza gerekli olan kendi külleridir ..Necip beyden daha farklı bir yaklaşım beklerdim sanki koltuk içinmiş gibi geldi.. İnşallah yanılıyorumdur.
  • Taraftar
    12 Mayıs 2016 • 07:12
    Sizce sayın çarıkçı yapığı otelin parasını boluspordan mı çıkartacak yoksa gerçekten davası boluspor mu kafam karışıyor.
  • sabri
    13 Mayıs 2016 • 00:37
    Necip bey Boluspor'a ne kadar para BAĞIŞLAYACAK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.