VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE SİZE ÖZEL MUHTEŞEM FIRSATLAR

10 Mayıs 2016

.................

SsangYong - Adaşen Otomotiv olarak Bahar Kampanyası adı altında Mayıs ayına özel 20.000 TLye varan indirimlerle şimdi Bolu’da.

Güney Koreli otomobil markası SsangYong’un Tivoli, Rexton W, Korando Sport ve Rodius modellerinde başlattığı Mayıs ayına ait Bahar kapmayasın da 20,000 TL’ye varan kampanyalar ile alıcılarını bekliyor.

“Kampanya beklenenden fazla ilgi görüyor”

Ssangyong Batı Karadeniz Bölge Bayisi olan Adaşen Otomotiv Bolu Satış Temsilcisi Yusuf Kaplan, “Alman Teknolojisi ve Kore Mühendisliği ile üretilen Ssangyong marka araçlar 2008’den beri ülkemizde sahiplerini memnun etmeye devam ediyor. Bu araçlara Bolu halkının da sahip olması için yapılan bu Kampanyanın şimdiden beklenenin üzerinde ilgi görmeye başladı.” dedi.

“Tivoli’yi gören şaşırıyor”

Bir aracın tanıtılmasının en iyi yolunun test sürüşleri olduğunu ifade eden Yusuf Kaplan ‘Ssangyong’a çok fazla talep var. Test sürüşüne gelenlerin çoğu Ssangyong  Tivoli hakkında bilgi sahibi olmadığı için aracı görünce şaşırıyor.” diye konuştu.

 Kampanyadan yararlanmak isteyen yada markanın otomobillerini yakından incelemek isteyen vatandaşları işyerlerine beklediklerini söyleyen Kaplan, “Bolu da Büyük Kökez Yanındaki Kızılay Dükkanları 216/P (Otolastik) adresimizde hem markayı yakından inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz hem de araçlar ile test sürüşleri gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için; http://adasenotomotiv.com.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.