VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’DE AYLAR SÜREN KAOS SONA ERDİ

7 Mayıs 2016

..............................

CHP Bolu Merkez İlçe’nin 8 aydır yapılamayan kongresi yoğun katılımla nihayet gerçekleşti. Blok listeyle gidilen seçimde, tek aday olan İlkay Gürkan 384 delegenin kongreye katılan 182 delegesinden aldığı oyla Merkez İlçe Başkanı seçildi.

CHP Bolu Merkez İlçe’de aylardır süren gerginlik nedeniyle yapılamayan kongre nihayet yapıldı. Kongrede tek aday İlkay Gürkan toplam 384 delegenin kongreye katılan 182 delegesinden aldığı oylarla ipi göğüsledi.

 KATILIM YOĞUN OLDU

Kongreye partinin üst düzey yönetiminden de ilgi yoğun oldu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda yapılan kongreye sadece Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu, ilçe başkanları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer değil, Bolu dışından da katılan partililer oldu.

 BOL MİLLETVEKİLLİ KONGRE

Partinin Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprü, Yalova Milletvekili Özcan Özer, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan ve Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaaddin Duran kongreye destek vermek için Bolu’ya geldi.

Kongrede ardından seçime gidildi. Blok listeyle başlayan seçimlerde tek aday İlkay Gürkan ipi göğüsleyerek CHP Bolu Merkez İlçe’nin Kadın Başkanı olarak seçildi.

 YÜKÜ, BU EKİP SIRTLAYACAK

Gürkan’ın ekibinde ise Şaban Ertozan, Soner Oflaz, Filiz Işık, İbadi Mamur, Berrin Çevik, Serpil Gökdemir, Cihan Tutal, Sami Eser, Zehra İlhan, İsmail Güngör, Hakan Toraman, Özge Yaman, Selen Yılmaz, Hasan Kılıç, Turgut Özcan ve Ali Mert Sakarya yer aldı.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi - Arzu Sarı

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.