VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 MAYIS CUMARTESİ

7 Mayıs 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Tokmaklar Köyü sakinlerinden (Merhum) Selahattin ERDOĞAN ve (Merhume) Fatma ERDOĞAN'ın kızı, (Merhum) Bayram ERDOĞAN; Mehmet, Ayşe, Hatice, Rafiye ve Safiye ERDOĞAN'ın kardeşleri; Eyüp, Fatma ve Recep ZORLU, Mustafa, Ahmet ve Hatice BAŞER'in annesi; Belediyeden Emekli (Merhum) Hasan BAŞAR'ın eşi; Sabire BAŞAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Beşevler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Tımaraktaş Köyü sakinlerinden Aydoğan CANBAZ'ın babası; Aysel CANBAZ'ın kayınpederi; Onur CANBAZ ve Oğuz CANBAZ'ın dedesi; Süleyman CANBAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Tımaraktaş Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Yaka Musluklar Köyü Fındıcak Mahallesi halkından (Merhum) Ahmet ACAR'ın eşi, Hacer DOĞAN, Yusuf ACAR ve Şerife UYGAN'ın anneleri; Tahsin ACAR ve Rasim ACAR'ın yengeleri; Fatma ACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yakamusluklar Köyü Fındıcak Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından (Merhum) İsmet TÜRK'ün eşi, (Merhum) Durmuş BAYAR'ın kardeşi; Oktay TÜRK ve Ünal AKYÜN'ün anneleri; Ayşe CALAYIR, Huriye TÜRKCAN, Ülviye GÜR'ün ablaları; Hatice TÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.