VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAN DÜNDAR'A SİLAHLI SALDIRI GİRİŞİMİ

6 Mayıs 2016

...................

MİT TIR'ları davasında kapsamında Çağlayan Adliyesi'nde bulunan Can Dündar'a, adliye önünde 3 el ateş edildi. Can Dündar’a yönelik saldırıyı gerçekleştiren kişinin 1976 doğumlu Murat Şahin olduğu belirlendi. Şahin'in daha önce Can Dündar'ın davasına müşteki olarak katılma talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Can Dündar ve Erdem Gül davasında savunmalar bittiğinde karar için ara verildi. Can Dündar bu sırada dışarıya çıkarak adliye önündeki gazetecilerle buluştu. "Vatan haini" diye bağıran saldırgan Can Dündar'a ateş açtı. Dündar yara almazken, kurşun NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı.Saldırgan apar topar gözaltına alındı.

NTV Muhabiri Yağız Şenkal gelişmeyi şöyle aktardı:

''Can Dündar'la beraber yürüyordum ben. Bir kişi geldi yere doğru ateş etti bacaklarına doğru. İki üç el ateş etti seken kurşunlardan biri benim bacağıma geldi. Herhangi bir sıkıntı yok Can Dündar'ın durumu iyi. Kurşun benim bacağımı sıyırdı. Gayet iyiyim bir sıkıntı yok.''

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Can Dündar'a saldıran kişinin üzerinden 1976 Sivas doğumlu kimlik çıkan Murat Şahin olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınarak götürüldüğü Çağlayan Polis Merkezi'nde ilk ifadesi alınan saldırganın çeşitli suçlardan emniyette kaydı bulunduğu belirtildi. Murat Şahin'in Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüleceği kaydedildi. Görgü tanıkları saldırganın "Seni yaşatmayacağım vatan haini" diye bağırdıktan sonra silahını ateşlediğini söyledi.

 

  • CAN DÜNDAR'A SİLAHLI SALDIRI GİRİŞİMİ
1 yorum yapılmış
  • yuh
    6 Mayıs 2016 • 10:48
    yuh diyorum,yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum. insan o kadar mesafeden vuramaz mı? can dündar kendini korumak için kameramanın arkasına saklanmışsın. seninkisi canda, kameramanın ki ne acaba?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.