VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN TRAJİ KOMİK AÇIKLAMA...

6 Mayıs 2016

.......................

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanlığı’ndan istifa etmesi sonrasında, “Ahmet Davutoğlu’nu savunmak bize düştü. Kendisi direnmeliydi” diyerek traji komik açıklamaya imza attı.

Kazım Karsu, "17 Aralık 2012 dönemin Başbakanı şu ifadeyi kullandı. 'Yasama ve yargı benim için ayak bağıdır' dedi. Yani güçler ayrılığı ilkesini açıklıkla reddetti. Sonra devam etti. '21 Mart 2015 Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra parlamenter sistem artık bekleme odasına girmiş bulunmaktadır' diye bir cümle kullandı ve bunu birkaç yerde ayrıca tekrar etti. Bu söylemler aslında sivil görünümlü bir darbenin bir dikta yönetimi özleminin ayak sesleriydi. Bunu defalarca ama defalarca dile getirdik. Dün Kaçaksarayda gerçekleşen görüşmeyle darbe fiilen gerçekleşti. Darbenin adı 4 Mayıs saray darbesidir” dedi.

“DAVUTOĞLU DİRENMELİYDİ”

“Şu kadere bakın ki değerli basın mensupları demokrasi adına Sayın Davutoğlu nu savunmak ta bize düştü diyen Kazım Karsu, “Özetle, Sayın Davutoğlu nu başbakanlık koltuğuna kendisinin de sıkılıkla vurguladığı milli irade getirmiştir. Ancak Sayın Davutoğlu kendisine ve partisine oy veren 23 Milyon 681 bin 926 kişinin iradesiyle değil bir kişinin iradesiyle koyluğundan ayrılmak zorunda kalmıştır. Evet, 23 Milyon 600 bin kişinin iradesiyle koltuğa oturan Sayın Davutoğlu bir kişinin iradesiyle koltuğundan ayrılmak zorunda kalmıştır. Yani 4 Mayıs saray darbesine Davutoğlunun açıkça direnmesi gerekirdi”

Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.