VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZEYNEP İÇİN ZAMAN DARALIYOR...

6 Mayıs 2016

.................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, kemik iliği hastalığıyla mücadele eden ve aylardır uygun ilik bulanamadığı için sağlık durumu ciddiyetini koruyan 4 yaşındaki Zeynep Gülcan ve ailesini hastanede ziyaret etti. Evcil, “Bugün siyasi gündemleri, dünya telaşesini bir tarafa bırakalım. Bir can avucumuzdan kayıp gidiyor, gelin el ele verip kardeşimize sahip çıkalım” dedi.

Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Zeynep Gülcan’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, küçük kızın tedavisine Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam ediliyor. Düzenlenen kan bağışı kampanyasında 10 bin kişi Zeynep için kan verdi ancak Zeynep için uygun ilik aylardır bulunamadı.

“BİR CAN AVUCUMUZDAN KAYIP GİDİYOR”

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Zeynep Gülcan'ı hastanede ziyaret ederek babası  Mustafa Gülcan'dan sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Adem Evcil, “Zeynep Gülcan kardeşimizi hastanede ziyaret ettik. Tedavisi ile ilgili babası Mustafa Gülcan’dan  bilgi aldık. Bu gün siyasi gündemleri, dünya telaşesini bir tarafa bırakalım. Bir can avucumuzdan kayıp gidiyor, gelin el ele verip kardeşimize sahip çıkalım” dedi.

“HER KİM BİR CAN KURTARIRSA…”

Evcil, “Zeynep kardeşimiz için düzenlenen kampanyada 10 bin vatandaşımız kan ve ilik bağışı yaptı. Fakat kardeşimize uygun bir ilik bulunamamıştır. Konu ile ilgili Bolu halkını tekrar duyarlı olmaya ve yeni kampanyalar düzenlemeye davet ediyorum. Verdiğiniz her örnek bir can kurtarabilir. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’de Allah cc. şöyle buyuruyor. 'Her kim bir can kurtarırsa, bütün insanları kurtarmış gibi olur’. Haydi Bolu el ele Zeynep kardeşimize desteğe” ifadelerini kullandı.

  • ZEYNEP İÇİN ZAMAN DARALIYOR...
  • ZEYNEP İÇİN ZAMAN DARALIYOR...
3 yorum yapılmış
  • mustafa
    6 Mayıs 2016 • 03:48
    Kan grubu? EDİTÖR.. KAN GRUBU FARKETMEZ, KIZILAY'A GİDEREK KAN VERİYORSUNUZ...
  • Selim
    6 Mayıs 2016 • 05:34
    A (+pozitif ) sakaryadayim bende sakaryadan kan vermeye gidecegim umarim kardesimize en yakin zamanda ilik bulunur
  • Ramazan
    7 Mayıs 2016 • 08:00
    Hangi kan gurubu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.