VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜREN ŞAHSIN CEZASI BELLİ OLDU

5 Mayıs 2016

...................

 

Bolu’da boşandığı eşinin sevgilisini öldüren 44 yaşındaki Dursun Alp’e ilk önce müebbet hapis cezası verilirken, ceza daha sonra 15 yıla indirildi. Alp, “Çocuklarımın kendisinden olduğun söyleyince kendimi kaybettim. O an kendimi kaybettim ve şahsı bıçakladım” dedi.

  13 Ekim 2015 tarihinde çalışmak için gittiği Bodrum’dan Bolu’ya gelen 44 yaşındaki Dursun Alp, çocuklarını görmeye gittiği boşandığı eşinin evinde 46 yaşındaki Vehbi Alkan’la karşılaştı. İddiaya göre, evde eski eşini ve 46 yaşındaki Vehbi Alkan’ı uygunsuz şekilde gören 44 yaşındaki Dursun Alp, eski eşiyle ve Vehbi Alkan’la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Dursun Alp, Vehbi Alkan’ı cebinden çıkarttığı bıçakla öldürdü. Olaydan sonra tutuklanan Dursun Alp için mahkeme kararını verdi.

  Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasında son sözü sorulan Dursun Alp, “Vehbi Alkan çocuklarımın kendisinden olduğun söyleyince kendim kaybettim. O an kendimi kaybettim ve şahsı bıçakladım” dedi.

Mahkeme Dursun Alp’e ilk önce müebbet hapis cezası verirken, sanığın  öldürme kastının olmaması ve cinayeti ağır tahrik altında işlenmiş olduğu nedeniyle cezası 15 yıla indirildi.  

1 yorum yapılmış
  • bolukuzren
    5 Mayıs 2016 • 05:24
    yazık oldu sana be dursun abi Allah kurtarsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.