VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN ÇOK SERT MESAJ

2 Mayıs 2016

.........................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, TBMM Anayasa Komisyonu’nda AK Partili ve HDP’li milletvekillerin yumruklu kavgası sonrasında HDP’lilerin komisyonu terk etmesiyle facebook ve twitter hesabından çok sert mesaj yayınladı. PKK terör örgütü yandaşları Ercoşkun'un twitter hesabından mesaja tepki göstererek çılgına döndüler

Dokunulmazlıkların görüşüldüğü TBMM Meclis Anayasa Komisyonu’nda AK Partili ve HDP'li milletvekilleri arasında yine kavga çıktı. AK Parti ve HDP'li milletvekillileri uçan tekme ve yumrukla kavga ederken, bazı vekiller yaralandı. HDP milletvekilleri, Meclis Anayasa Komisyonu'nu terk etti.

“VATAN HAİNLERİ…”

 Anayasa Komisyon çalışmalarını izlemek ve yerinde takip etmek için toplantının yapıldığı salona giden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun facebook hesabından salondan resim paylaşarak, “Vatan hainleri Anayasa Komisyonu çalışmalarını terk ettiler. Ait oldukları yere kadar giderler inşallah” ifadelerini kullandı. PKK terör örgütü yandaşları Ercoşkun'un twitter hesabından mesaja tepki göstererek çılgına döndüler.

  • ERCOŞKUN'DAN ÇOK SERT MESAJ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.