VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 01 MAYIS PAZAR

1 Mayıs 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Bolu esnaflarından merhum Erdoğan Uğur ve Şükran Uğur'un gelini, iş adamı Çetin Uğur'un sevgili eşi, Erdoğan Emrah ve Erdi Eralp Uğur'un biricik anneleri, İlknur Özçelik Uğur'un kıymetli kayınvalidesi, Erim Uğur'un biricik babaannesi; Şengül UĞUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Alpagutbey Mahallesi Hızır Reis sk. No:22'deki evinden alınarak, Büyük Camii'de kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Pirahmetler Köyü Mezarlığına defnedildi.

 2- Tetemeçele Köyü sakinlerinden hacı Şükrü YILMAZ'ın eşi, Ahmet, Yüksel, Yılmaz, Melek, Huriye BASKIN'ın annesi; Mehmet ve Fahrettin  BASKIN'ın kayınvalidesi; Şerife YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Tetemeçele Köyü Halılar Mahallesi Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi.

 3- Kırha Köyü halkından Bolu esnaflarından (Merhum) İzzet KARAKAYA'nın eşi, Nazile, Nazire, Nazife ve Bayram KARAKAYA'nın anneleri; Mürvet KARAKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kırha Köyü Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığında defnedildi.

  4- Yenisefa Köyü halkından Sümer Mahallesi sakinlerinden Hüseyin  ÇINAR'ın eşi Zeki ÇINAR, Huriye BATMAZ, Hatice BENK ve Fatma ÇINAR'ın anneleri; Kadriye ÇINAR, Seyfettin BENK, Selahattin BATMAZ ve Bekir PEKYAMAN'ın  kayınvalidesi; Kadriye ÇINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Yenisefa Köyü Camii'nde kılın öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.