VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI

30 Nisan 2016

..................

Haber: Evren Çolak

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz halkın akın ettiği Atatürk Orman Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yılmaz, parktaki öğrencilerin selfie teklifini geri çevirmedi ve nazar boncuklarla süslenen ağaçların önünde gençlerle selfie çektirdi.

 Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Atatürk Orman Parkı’nda gerçekleşen incelemelere Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu da eşlik etti. Baharın gelmesiyle yeşile bürünen parkta incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, ilk olarak yürüyüş parkuru üzerindeki kurumuş ağaçlara nazar boncukları ile süsleme yapan ekiple bir araya geldi. Ardından park ve bahçeler müdürü Aylin Aydın’dan parkta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a büyük ilgi gösterdi.

BOL BOL DUA ALDI

Başkan Yılmaz’ın yanına yaklaşan yaşlı bir vatandaş, “Başkanım burası bizim için adeta cennetten bir köşe. Allah sizlerden razı olsun” sözleriyle çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Bu sözler karşısında oldukça duygulanan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yaşlı adama sarılarak teşekkür etti. Ayrıca bir grup öğrencinin selfie ısrarını da kırmayan Yılmaz, nazar boncuklarla süslenen ağaçların önünde gençlerle selfie çektirdi.

  • BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI
  • BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI
  • BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI
  • BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI
  • BAŞKAN BOL BOL DUA ALDI
1 yorum yapılmış
  • yorumcu
    30 Nisan 2016 • 09:30
    Daha çok park, daha az AVM, daha çok estetik, kalite istiyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.