VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI

29 Nisan 2016

....................

Bolu’da anne ve oğlunun oturduğu bir apartman dairesinden gaz sızması sonrasında polis ve itfaiye ekipleri alarma geçti. Evde yapılan incelemede mutfaktaki ocağın açık olduğu ve gaz miktarının patlama derecesine geldiği belirlendi. Evde kanlı bıçak ve elbise bulunurken, evde yaşayan anne, oğul ve eve girdiği belirlenen 2 kişiyi bulmak için çalışma başlattı. .  
  Edinilen bilgiye göre, olay Köroğlu Mahallesi Yağmur Sokak’ta bulunan Özgür Apartmanı'nda meydana geldi. Gaz kokusu geldiğini fark eden apartman sakinleri, evde yaşayan 38 yaşındaki Ö.A. ve oğlu 24 yaşındaki E.A.'ya telefonla ulaşamayınca itfaiye ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri merdivenle eve girdiler. Doğalgaz firması yetkilileri apartmanda gazı keserken,  camlar açılarak ev havalandırıldı.
  Polisin yaptığı incelemede, evde yaşayan Ö.A.ve oğlu E.A'nın sabah saatlerinde eve gelen iki kişiyle birlikte evden ayrıldıklarının tespit edilmesinin ardından araştırmalarını derinleştiren ekipler, Ö.A. isimli kadının 3 yıl önce ölen eski eşinden olan ilk çocuklarıyla ev paylaşımı konusunda sorun olduğu belirlendi.
  Polis evde kanlı bıçak, kanlı elbise ve yatak odasında kan tespit etti. Evde ayrıca, dağınıklık olduğu ve boğuşma izlerinin olduğu ifade edildi. Polis anne, oğul ve eve giren iki kişinin bulunması için çalışma başlattı.

  • ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI
  • ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI
  • ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI
  • ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI
  • ANNE VE OĞLU KAYIPLARA KARIŞTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.