VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA İKİ OKUL MÜJDESİ....

29 Nisan 2016

........................

AK Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü’nün  uzun süredir üzerinde çalıştığı 2 lisenin Bolu’ya yapımını 2016 yılı yatırım programına aldırdı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yla görüşerek Bolu’ya yapılacak iki lise için onayı aldı. Maliyeti toplam 16 milyon TL’ye bulacak olan 16 derslikli Spor Lisesi ve 32 derslikli Meslek Teknik Lisesi’nin yapımına bu yıl içersinde başlanacak.

“SPOR ALT YAPIMIZ GÜÇLENECEK”

Fehmi Küpçü, “Bizler Bolu halkı adına her zaman hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sayın Bakanımız Nabi Avcı ile yaptığımız görüşmede Bolu’ya 2 adet lise sözünü almıştık. Takibimiz neticesinde Bakanımız Nabi Bey ile dün görüşmemiz sonucunda 2016 yılı Milli Eğitim Bakanlığı Bolu’ya toplam maliyeti 16 milyon 450 bin TL değerinde hizmeti Bolumuza kazandırmış bulunmaktayız. Spor Lisesi sayesinde Bolu artık spor alt yapısı ile daha da güçlenmeye devam edecektir. Böylelikle bu yatırımın önderliğini yapan Sayın Bakanımız Nabi Avcı beye Bolu halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.