VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PKK SEMPATİZANLARINA MEYDAN DAYAĞI

28 Nisan 2016

....................

Düzce’de terör örgütü propagandası yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından Düzce Adliyesine sevk edildi. 5 şüphelinin arkadaşları ise Düzce Adliyesi önünde beklemeye başladı. Şüphelilerin yakınlarının adliye önünde beklediğini öğrenen 30 kişilik grup, içlerinde bayan öğrencilerinde bulunduğu gruba taş ve sandalyelerle saldırdı. Saldırıda 2 kişi yaralandı. 5 şahıs mahkeme tarafından serbest bırakıldı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan, R.A, A.E, M.A, U.C.B. ve M.Ş’nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Düzce Adliyesi’ne sevk edildi. 5 kişinin Düzce Adliyesi’nde olduğu öğrenen arkadaşları da destek amacıyla adliye önüne geldi. İçlerinde bayanlarında bulunduğu 10 kişilik grubun adliye önünde beklediğini ve terör propagandası yaptığını iddia edilen 30 kişilik grup, bekleyen gruba taş ve sandalyelerle saldırdı. Saldırıda bir iş yerinde maddi hasar oluşurken 2 kişi de yaralandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek grubu biber gazı ile dağıttılar. Bu arada yaralanan şahıslar ise 112 Acil Servis ekiplerince tedavi edilmek üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildiler. Saldırıya uğrayan kişiler ise Çevik Kuvvet Minibüsü ile sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

SERBEST BIRAKILDILAR

Sosyal medya hesaplarından terör propagandası yaptığı yönünde kuvvetli suç şüphesini oluşturacak delillerin elde edilmesi üzerine gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 üniversite öğrencisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 şüpheli hakkındaki adli kontrol kararına itiraz edilecek.

  • PKK SEMPATİZANLARINA MEYDAN DAYAĞI
  • PKK SEMPATİZANLARINA MEYDAN DAYAĞI
  • PKK SEMPATİZANLARINA MEYDAN DAYAĞI
1 yorum yapılmış
  • Dzceli
    1 Mayıs 2016 • 01:41
    AZİZİYE GEÇLİK UYUMAZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.