VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMUTANIMIZDAN MEKTUP VAR...

28 Nisan 2016

...................

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK terör örgütü PKK’ya karşı başarılı operasyonlarıyla büyük takdir toplayan Bolu 2. Komando Tugayı’nın Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, “Yüksekova'ya göndermeniz, bizleri mutlu etmiş ve personelimizin moral ve motivasyonuna olumlu katkı sağlamıştır” dedi.

Bolu 2. Komando Tugayı’nda görevli askeri personelin aileleri tarafından başlatılan kampanyayla Bolu halkının Hakkari’nin Yüksekova ilçesine evlerinde yaptıkları gıda maddelerini göndermeleri sonrasında Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Bolu halkına teşekkür mektubu yolladı. Tuğgeneral İsmail Güneşer, tarafından Bolu Valisi Aydın Baruş’a gönderilen ve tüm Bolu Halkına teşekkür edilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

“MORAL VE MOTİVASYONUMUZ YÜKSELDİ”

2’nci Komando Tugayı, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütüne karşı fedakârlıkla ve kahramanca mücadele etmekte; görev aldığı her bölgede kamu güvenliği, asayiş ve huzuru yeniden tesis etmek için operasyonlar icra etmektedir. Bu zorlu ancak gururlu görevi fedakârlıkla icra eden Tugay personelimize destek olmak ve moral vermek için, hazırladığınız ikram malzemelerini Yüksekova'ya göndermeniz, bizleri mutlu etmiş ve personelimizin moral ve motivasyonuna olumlu katkı sağlamıştır.”

“DAYANIŞMA İÇİNDE OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK”

Yapmış olduğunuz bu anlamlı ve örnek davranış, Türk Milletinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile tam bir dayanışma içerisinde olduğunun da güzel bir göstergesi olmuştur.  Değerli katkılarınızdan ve desteğinizden dolayı şahsım ve tüm personelim adına sizlere teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.