VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERHAN'IN KATİL ZANLILARI O DAVADAN BERAAT ETTİ

26 Nisan 2016

........................

Bolu’da canice öldürülen 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş’ün katil zanlılarından Ömer Şancı ve Gökhan Çakır 2014 yılının Mart ayında, fuhuş yaptırarak para kazanmayı teklif eden 44 yaşındaki E.G.'yi dövüp parasını gasp ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktılar. Erhan’ın 2 katili davadan beraat ederken, Ömer Şancı, “Ben delikanlı bir insanım. Kesinlikle gasp edip zorla para alma gibi bir durum olmadı. İftira atıyor” dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay 2014 yılının Mart ayında meydana geldi. Erhan Gümüş'ün katil zanlısı Ömer Şancı, güvenlik görevlisi E.G.'ye, hayvancılık üzerine iş kurmak için 3 bin lira verdi. Ömer Şancı, iş kuramayınca araları açılan E.G.'den parayı geri istedi. Parayı vermeyen E.G., 2 kadına para karşılığında fuhuş yaptırdığını, Ömer Şancı’ya da aynı işi birlikte yapabileceklerini söyledi. Buna sinirlenen Şancı, yanındaki arkadaşı Gökhan Çakır’la birlikte E.G.'yi dövdü ve cebindeki bin 20 lirayı aldı. E.G.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Şancı ve Çakır, 'yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandıkları davada hakim karşısına çıktı.

“DELİKANLI BİR İNSANMIŞ”

Zihinsel engelli Erhan Gümüş’ün canice öldürmek suçundan Ömür Baltacıoğlu ile birlikte cezaevinde tutuklu bulunan ancak bu davadan tutuksuz yargılanan Ömer Şancı ve Gökhan Çakır’ın yargılanmasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki devam edildi. Ömer Şancı, E.G.'nin parasını vermek yerine kadın pazarlamayı teklif ettiğini iddia ederek, "Kendisinin fuhuş yaptırarak para kazandığını söyleyerek benden de kadın bulmamı istedi. Kadın bulmam halinde paramı vereceğini söyledi. Ben de buna kızdım ve dövdüm. Yanımdaki arkadaşım hiç vurmadı. Benden böyle bir şey istemesi zoruma gitti. Ben delikanlı bir insanım. Kesinlikle gasp edip zorla para alma gibi bir durum olmadı. İftira atıyor. Beraatimi istiyorum" dedi. Gökhan Çakır’da iddiaları kabul etmedi.

  Mahkeme heyeti, suçu işlediklerine dair yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle sanıkların beraatına karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.