VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEVENLERİ YASA BOĞULDU...

26 Nisan 2016

...............................

Dün gece Kaynaşlı’da yoldan karşıya geçmek isterlerken yine Bolulu bir kamyonet sürücünün kullandığı kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Bolulu 2 kamyon sürücüsünün talihsiz ölümü Bolu’yu yasa boğdu.

Bolu’da oldukça sevilen 30 yaşındaki Yaşam Karaabalıoğlu ve 43 yaşındaki Bayram Yılmaz’ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Canlı tavuk taşımacılığı yapan Yaşam Karaabalıoğlu ve Bayram Yılmaz’ın yemek yemek için tesise gittiği ve karşıdan karşıya geçerken kamyonun aynasının çarpması sonrasında kazanın meydana geldiği ifade edildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Bayram Yılmaz’ın cenazesi Yeşilçele Köyü Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi. Yaşam Karaabalıoğlu’nun cenazesi ise, Tepecik Mahallesi Beşevler Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedildi.

Olayın geçmişi

Edinilen bilgiye göre, kaza Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten verilen yolda Sakarya’dan Bolu istikametine gitmekte olan Erol A. idaresindeki 14 BS 493 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmekte olan Bolulu kamyon sürücüleri Bayram Yılmaz (43) ve Yaşam Karaabalıoğlu’na (30) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bayram Yılmaz ve Yaşam Karaabalıoğlu hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Erol A. gözaltına alındı.

2 yorum yapılmış
  • Mevlut
    26 Nisan 2016 • 01:30
    Allah rahmet eylesin
  • Turul
    26 Nisan 2016 • 04:53
    Allah rahmet eylesin rabbim her iki tarafada sabırlar versin seni unutmayacağız yaşam karaabalioglu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.