VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI

25 Nisan 2016

...................

Bolu Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kültür Sitesi’nde düzenlenen programda coşkuyla kutladı. Öğrencilerin velilileri salonun tamamını doldururken, minik öğrenciler büyük alkış topladı.

Programda ilk olarak Okul Müdürü Burçin Şeker ve Okul Kurucusu Aylin Özdemir bir konuşma yaptı ve bu günün hem kendileri, hem de veliler için önemine değinildi. Ardından  4 ve 6 yaşındaki öğrenciler tarafından sahneye konulan gösteriler, başta anne ve babalar olmak üzere aileleri tarafından heyecanla izlendi. Şirinler, Yumurcaklar, Güneş, Pıtırcık ve Gökkuşağı gruplarının minik öğrenciler öğretmenleri tarafından yaklaşık üç aydır hazırlandıkları gösterileri sevimlilikleri ile gösterileri tatlandırdılar.

İSTİKLAL MARŞININ 10 KITASINI EZBERE OKUDULAR

Minik öğrenciler tarafından sahneye konulan, halk oyunları ve dans gösterileri büyük alkış topladı. Şarkılar ve şiirlerle açılış yapan minikler, seyircilerden büyük alkış aldı. Halk oyunlarında oyunlarından, baleye varana kadar pek çok gösteriyi büyük bir başarı ile sergileyen minkler, özellikle İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyunca programa katılanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldular.

USTACA OYNADILAR

Minik öğrencilerin gösterileri sırasında velileri ellerinde fotoğraf makineleri ve kameralarla, çocuklarının sahnedeki dakikalarını ölümsüzleştirmek için yarıştı. Kostümlerinin içindeyken kendilerini birer usta oyuncu gibi hisseden minikler, aldıkları alkışların ardından şimdi bir sonraki 23 Nisan’ı iple çekeceğe benziyor.

  • MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
  • MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
  • MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
  • MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    26 Nisan 2016 • 10:28
    Istiklal marsini baska okullarda okudu okul ayrimciligi yapmayin diger okullarada baktinizmi izledinizmi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.