VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ BİR DRAM...

25 Nisan 2016

........................

Köroğlu Televizyonu Muhabiri Arzu Sarı, bir kadının akıl almaz dramını ortaya çıkardı. 60 yaşındaki  Münifer Güngör, 22 yıllık kocası tarafından çeşitli iftiralara da uğradığını belirterek kapının önüne konduğunu söyledi. Güngör, kocasının fiziksel şiddet uygulamasının yanı sıra kendisine tecavüz ederek başka erkeklere pazarlamak istediğini de iddia etti.

Bolu’nun Aktaş Mahallesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Münifer Güngör, 22 yıllık eşi tarafından evden atıldı. Orman işçiliği yaparak dağda kooperatiflere tomruk kesip geçimini sağladığını bu şekilde kocasına da yıllarca baktığını söyleyen Güngör, geçirdiği bir iş kazasında sol kolunun hasar alması sonucu artık çalışamadığını belirtti.

 GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÇİLESİNİ ANLATTI

İşsiz olan kocasının, para kazanamadığı için kendisine şiddet uyguladığını ve kapının önüne koyduğunu iddia eden Münifer Güngör, eşinin kendisine çeşitli iftiralarda bulunduğunu hatta başka erkeklere pazarlamaya çalıştığını da gözyaşları içerisinde Köroğlu Haber’e anlattı.

 “TECAVÜZE YELTENDİ, ERKEKLERE SATMAYA ÇALIŞTI”

Dört oğlu, bir kızı olduğunu ancak hepsinin İzmir’de yaşadıklarını ve kendisiyle ilgilenmediklerini söyleyen Münifer Güngör, “Kolumda iş kazası nedeniyle hasar oluştu. Çalışıp para getiremiyorum diye 22 yıllık kocam bana vuruyor, ne yaparsam yapayım yeter ki kendisine para getirmemi, bakmamı istiyor. Bana tecavüz bile etmeye çalıştı. Bu da yetmedi beni erkeklere pazarlamaya kalktı. En son vurup kapının önüne koydu. Kalacak hiçbir yerim yok. Arkadaşımın evine sığındım” diye konuştu.

 VALİLİK YA DA BELEDİYE’DEN YARDIM İSTİYOR

Güngör çaresiz olduğunu belirterek devletten 300 lira aldığını ancak Valilik ya da Belediye Başkanlığı’nın kendisine bir göz de olsa kalacak yer temin etmesini istediğini belirtti. Kocasının boşanma davası açması durumunda boşanacağını söyleyen Güngör, kendisinin boşanma davası açmasının eşinin iftiralarını kabul etmek anlamına geleceğini söyledi.

“OĞLUMA BİLE ‘DOSTUN’ DEDİ”

Güngör “Bana bir sürü iftiralar attı. Oğlum gelmişti onun bile dostum olduğunu söyledi. Beni erkeklere satmaya kalktı. Ben dava açarsam kabul etmiş gibi olurum. Ama o açarsa boşanırım. Ben dava açmayı düşünmüyorum” diyerek, eşinin kadınlık gururu ve onuruyla oynadığını belirtti.

5 yorum yapılmış
  • Enes
    25 Nisan 2016 • 08:27
    Lanet olsun böyle insanlara yazık diyecek bir söz yok 22 yıllık eşin sana eş olmuş hersey olmuş bu tğr hakaret eden bilakis iftira atan adam adam deil insan bile deil ya çocklarına ne demeli 9 ay bu kadın karnında tasmış sizi insan hiçmi arayıp sormaz bu anayı kadına siddet yapanında bu tür hale sokanında Allahbelasını versin bu şekilde haberler okudukca ben erkekliğimden utanıyorm bu kadını bu hale sokup hakaret eden ve arayıp sormayan çocklar vicdanınızın ç
  • nancy
    25 Nisan 2016 • 08:59
    Nekadar dogru bu bayanin fotografini yayinlamaniz haberi yapip fotograf yayinlamiyabilirdiniz.Allah belasini versin öyle kocaninda yazik ...
  • Krolu
    25 Nisan 2016 • 09:36
    bunun gibi kendını adam zanneden mahlukatları ibreti alem olsun diye sallandıracaksın. yardım edilemedikten sonra ne söylense boş Allah cc yardımcısı olsun
  • Yalnzba
    25 Nisan 2016 • 09:45
    Sizi (basın) anlamak mümkün değil.teröristi,tecavüzcüyü, sapik ve hırsızları haber yaparken yüzünü gözünü kapatır,ismini a.c.,y.t... Gibi kodlarsiniz;iş gerçek madur ve garibana geldiniz çarşaf çarşaf resim ve açık kimlik...yuh yani...
  • Hseyin
    25 Nisan 2016 • 12:58
    Özgürbolu diye kendi memleketini kötüleyen gazetenin ......... haber diye birazda olumlu şeyler yazsanız..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.