VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZEL İDARE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ....

25 Nisan 2016

...................

Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılan 34 yeni aracın tanıtımı törenle yapıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, "Hepimiz milletin parçasıyız ve onun için her zaman milletin birer ferdi olarak birlikte yaşadığımız vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini sunmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İlçe Kaymakamları ile ilçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEER BAŞARILAR DİLEDİ

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, araçların Bolu ve ilçelere hayırlı olması dileğinde bulunurken, yeni iş sezonunun da kazasız belasız geçmesi temennisinde bulunarak tüm çalışanlara başarılı bir sezon diledi.

KONUŞMASINA ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET DİLEYEREK BAŞLADI

Bolu Valisi Aydın Baruş ise, sözlerinin başında Mardin'nin Nusaybin ilçesinde terörle mücadelede şehit olan 2 askere Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Vali Baruş, "Milletimizin başı sağ olsun. Yine 2 yaralı askerimize de yüce mevladan acil şifalar temenni ediyorum. Devleti soyut olarak anlamamak lazım. Devleti oluşturanlar seçilmiş Milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız. Diğer taraftan kamu yönetiminin değişik kademelerinde görev yapan, bürokraside görev yapan memur arkadaşlarımız, işçi arkadaşlarımız ve onlarla birlikte ülkemiz insanına güzel şeyler kazandırmak için birlikte çalışan vatandaşlarımız hepsi bu devlet kavramının içerisinde. Bizim anlayışımız devlet-millet ayrımı hiçbir zaman yoktur ve olmamalı. Devleti yönetenler kendilerini milletten ayrı göremezler. Hepimiz milletin parçasıyız ve onun için her zaman milletin birer ferdi olarak birlikte yaşadığımız vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini sunmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu

  • ÖZEL İDARE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ....
  • ÖZEL İDARE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ....
  • ÖZEL İDARE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.