VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE KADIN ADAY PARTİYİ BİRLEŞTİRDİ

23 Nisan 2016

....................

7 Mayıs’ta yapılacak CHP Merkez İlçe Başkanlığı kongresine ilk aday olan isim İlkay Gürkan oldu. Kadın aday Gürkan’ın adaylık açıklamasında barış rüzgarları esti. Uzun süreden bu yana kavgalı olan Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu birbirlerine espriler yaparken, ikilinin sohbeti partililer tarafından ilgiyle izlendi.

CHP’nin kadın adayı İlkay Gürkan yaptığı basın toplantısında 7 Mayıs’ta yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi’nde resmen aday olduğunu açıkladı. Gürkan’ın adaylık açıklamasında partinin küskünleri de bir araya geldi. Basın toplantısında uzun süredir yan yana görülmeyen Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu ve Merkez İlçe Eski Başkanı Hüseyin Yıkılmaz da bir arada bulundu.

“KADIN ERKEK AYRIMI YOK”

İlkay Gürkan’ın açıklaması öncesi konuşan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, CHP’de kadın erkek ayırımı olmadığını söyledi. Hatta bir kontenjan verilecekse erkeklere pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğine vurgu yapan Karsu, kadınların siyasette de başarılı olduğunu belirtti.

ÖZCAN’A KAHVE İÇME TEKLİFİNDE BULUNDU

Karsu’dan sonra söz alan Özcan delege seçimlerini başarıyla sonuçlandırdıklarını söyleyerek yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi’nde kazandığı takdirde Gürkan’ın çok başarılı olacağına inandığını belirtti. Toplantı sonunda Anıt Park’ta yapılacak olan çelenk koyma törenini hatırlatarak herkese davette bulunan Özcan’ın sözlerine Karsu da katılarak birlikte kahve içme teklifinde bulundu. Anıt Park’taki törenin ardından partililere ve basın mensuplarına çay davetinde bulunan Özcan’a Karsu, ‘Kahve de içeriz’ şeklinde eşlik etti. Toplantıda birbirlerini destekleyen Özcan ve Karsu’nun sohbetleri gözlerden kaçmadı. İkilinin özellikle delege seçimleri ile açılan aralarının yeniden ısındığını gösteren sohbetler ise Anıt Park’ta da devam etti.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIM”

Ardından adaylığını açıklayan Merkez İlçe Başkan Adayı İlkay Gürkan, “Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada büyük bir azimle çalışmak, partimizin başarısını artırmak için Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'na aday oldum. Yarın seçim olacakmış gibi sürekli ve sistemli bir çalışma programını hayata geçirmek için aday oldum. Merkez ilçeye bağlı her mahalle ve köyde yaşayan insanlarımızın sesi olmak için aday oldum. Her gün şehit verdiğimiz teröre, çocuk tacizlerine, kadına uygulanan şiddete, yaşadığımız ahlak erozyonuna karşı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin onurlu üyeleri ile birlikte çalışmak için aday oldum. Aday olacağımı söyledikten sonra bana destek olan partili üyelerimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İLKAY GÜRKAN KİMDİR?

İlkay Gürkan, Edirne/Keşan doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilimi Keşan'da tamamladı. Yüksekokulu Trakya Üniversitesi'nde okudu. 1995 yılında evlenerek Bolu'ya geldi. Çalışma hayatımın tamamını, özel sektörde muhasebe sorumlusu, muhasebe finans müdürlüğü görevlerinde bulunarak geçirdi. Üniversite öğrencisi bir oğlum var.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne 2011 yılında üye oldu. Üye olduktan sonra yapılan merkez ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Merkez ilçe sekreterliği, ilçe eğitim sekreterliği görevleri yanı sıra, çok önemsediği parti okulu eğitmenliği görevimi de 5 yıldır sürdürüyor.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.