VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL GÖREVİNİ BIRAKTI

22 Nisan 2016

...................

Ülkücü camiada son günlerde hareketli dakikalar yaşanıyor. MHP İl, merkez ile ve kadın kolları başkan ve yönetimlerinin genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından, gece saatlerinde Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil görevini İsmail Akgül’e devretti. Evcil’in genel merkez kararıyla MHP İl Başkanı olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Adem Evcil, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki kişisel sayfasında yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları, inancını beşbinlerin kanıyla arşa değdiren, mukaddes bir davanın kutlu kapısıdır. Kıymetli hemşerilerim, dava arkadaşlarım 15 aydır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımızın taktiri ile kıymetli dava arkadaşım İsmail Akgül Başkanıma devretmiş bulunmaktayım. 15 aylık zaman zarfı içerisinde şahsıma ve teşkilatıma yüce Rabbim bir çok ilki gerçekleştirmeyi nasip etti. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde yaptığımız etkinlikler ve projelerle ocağımızın adını hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele ettik. Yılmadık,yıkılmadık inandığımız değerlerden asla taviz vermedik.Yeri geldi üniversitede al bayrak olduk hainlerin karşısına dikildik, yeri geldi cami önünde 1 Fatiha'da vücut bulduk...

“Ne mutlu kahpe düzenin yiğit çocuklarına”

Adamlığımızı haykırdık çivisi çıkmış dünyanın düzenine. Daha önce defalarca kez belirttiğim gibi bizim yönümüz, yanımız, tarafımız teşkilattır. Her daim kılavuzumuzun izinde, liderimizin emrindeyiz. Yeni atanan dava arkadaşım can dostuma görevinde başarılar diliyorum. Ne mutlu kahpe düzenin yiğit çocuklarına, ne mutlu adamlığını çivisi çıkmış dünyaya haykıranlara. Bu kutlu mücadelede bizlere maddi, manevi destek veren bütün ağabeylerime, kardeşlerime, dostlarıma ve faaliyetimizin duyurulmasında bizlere destek veren basın mensuplarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Bu kutlu davada zafer mutlaka inananların olacaktır”

3 yorum yapılmış
  • MustafaGl
    21 Nisan 2016 • 15:04
    Türk milleti için doğruyu yapmak gerekir ama doğru olarak bildiğimiz gerçekten doğru ise.. gelişmeleri iyi analiz etmesi lazım sayın Evcil'in..
  • Ylmaz
    23 Nisan 2016 • 03:08
    Adem abiyi çocukluğumdan beri tanırım aynı mahallede otururuz vatana millete faydası olan her zaman düşenin ezilenin mazlumun yanında olan altın kalpli bir adam inşallah senin için en iyisi olur yeni ustlenecegin görevlerde başarılar dilerim.
  • mehmet
    25 Nisan 2016 • 09:47
    Adem başkana hayatta başarılarının devamını dilerim,İsmail kardesede görevinde başarılar. ne mutlu ttürküm diyene
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.