VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 GÖZALTI...

21 Nisan 2016

..........................

Bolu polisinin bonzai satıcılarına karşı düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 kişiden birinin anne ve babası “Ne yaptın oğlum sen” diyerek gözyaşlarına boğuldular.  

  Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine Paşaköy Mahallesi’nde bir eve baskın düzenledi. Operasyonda E.B.B, M.D., O.A., E.S., E.D. ve A.K gözaltına alındı. Evde yapılan aramada kağıda sarılı bonzai ele geçirildi.

M.D., E.S. ve E.D. ve A.K.’nin ifadesinde uyuşturucu maddeyi E.B.B ile O.A. isimli şahıslardan aldıklarını itiraf ettiler. O.A.'nın ehliyet fotokopisine sarılmış halde 20 gram bonzai ele geçirildi. O.A. ve E.B.B. “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi. Diğer 4 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

2 yorum yapılmış
  • Ahmet
    2 Mayıs 2016 • 03:51
    Etme bulma dunyasi O.A yaptigini cekiyor .Yaradan Allah isini bilir
  • Ugur
    21 Mayıs 2016 • 10:24
    Kimsenin yaptıgı yanına kalmaz sen mılleti zehirlersen Polis abilerimizde seni islah ederler oyle yuzunu kapatırsın ALLAH polisimize zarar vermesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.