VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN KONGRE ÖNCESİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

21 Nisan 2016

...................

Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Üzerimizde acayip bir baskı oluştu. 28 Mayıs'ta kongremiz var. Kongrede tekrar adayım” dedi.

Boluspor’da 28 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde eski Başkanlardan Necip Çarıkçı’nın adaylığını açıklamasının ardından konuşan Savaş Abak, “Sayısal anlamda baktığımız zaman Boluspor'un play-off'a çıkması gibi bir durumla düşmesi gibi durum aynı. Boluspor'un küme düşmesi gibi bir şey yok. Borcu az olan ender kulüplerden biriyiz. 28 Mayıs'ta kongremiz var. Kongrede tekrar adayım.” ifadelerini kullandı” diye konuştu.

“ÜZERİMİZDE ACAYİP BİR BASKI OLUŞTU”

Takımları için kümeye düşmek gibi bir durumun söz konusu olmayacağını ifade eden Abak, Boluspor'da iyi bir kadronun bulunduğunu vurguladı. Ligde 19. haftayı 27 puanla geride bıraktıklarını sonrasında teknik adam değişikliği yaşadıklarını hatırlatan Abak, şunları söyledi: “Liderin 33 puanı vardı. Ligde 2'inci sırada bulunan takımın 31 puanı vardı. 20. haftaya geldik, bir hoca değişikliği yaptık. Teknik direktör Cüneyt Karakuş yıpranmıştı. Hoca değişikliğinden sonra 10 kişiyle Adana Demirspor'u yendik ve puanımızı 30 yaptık. Ligde 10 haftadır maç kazanamıyoruz. Söylenecek çok da bir şey yok. Takım çalışıyor, hoca çalıştırıyor ama 10 haftadır maç kazanamıyoruz. Üzerimizde acayip bir baskı oluştu” diye konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • vedatylmaz
    21 Nisan 2016 • 03:46
    Başkanım ligde kalırmıyız kimi yeterince ligde kalırız başkanım sayın.abak
  • murat
    23 Nisan 2016 • 07:33
    Güle güle savaş seçilemiyeceksin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.