VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANADOLU'NUN MÜBAREK KADINI...

21 Nisan 2016

.....................

Kırıkkale Sulakyurt'taki devlet hastanesinin acil servisine ayakkabılarını çıkararak giren Şerife Cesur'un ismi, hastaneye verildi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde muayene için gittiği hastanede, acil servise çamurlu olduğu gerekçesiyle ayakkabılarını çıkararak giren 84 yaşındaki Şerife Cesur'un adı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle hastaneye verildi. Bakan Müezzinoğlu, eşi Faize Müezzinoğlu, Vali Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile ilçeye bağlı Yeşilyazı köyünde yaşayan Şerife Cesur'u ziyaret etti. Burada Bakan Müezzinoğlu'nu, Kaymakam Fikret Dağ, Şerife Cesur'un oğlu Osman Cesur ve köylüler karşıladı.

HASTANENİN YENİ TABELASI ASILDI

Bakan Müezzinoğlu, Şerife Cesur ve beraberindekiler, hastanenin yeni isminin yer aldığı "Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi" yazılı tabelanın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra hastaneyi gezen ve yetkililerden bilgi alan Müezzinoğlu, Cesur'u muayene eden doktor Aybüke Ünsal'a tansiyonunu ölçtürdü.

  • ANADOLU'NUN MÜBAREK KADINI...
  • ANADOLU'NUN MÜBAREK KADINI...
1 yorum yapılmış
  • mevltzcan
    21 Nisan 2016 • 08:22
    Helal olsun neneme
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.