VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKIŞLAR KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZE

20 Nisan 2016

...................

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gece gündüz demeden bir yandan yangınlara koşarken, diğer yandan da kurtarma çalışmaları için vatandaşların imdadına yetişiyor. Önceki gece alevlerin arasından yavru kediyi kurtaran itfaiye erleri, sabah saatlerinde de dereye düşen ineğin yardımına koştu.

YAVRU KEDİYİ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKARDILAR

Bolu’da bir apartmanın 5. katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, itfaiye eri evde bulunan kediyi alevlerin arasından kurtardılar.

  Edinilen bilgiye göre, yangın Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak’ta meydana geldi. Bir apartmanın 5. Katında bulunan dairede çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yanan evde alevlerin arasında kalan kediyi kurtarmak için kendi canlarını tehlikeye attılar. İtfaiye eri kediyi kucağına alarak çıkartırken, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

HALAT BAĞLAYIP ÇIKARDILAR

Bolu’da dere yatağına düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, olay, Ahmetler köyünde meydana geldi. Recai Turgut’a ait ineklerden biri Büyüksu Deresi’nin yanında yaklaşık 20 metre yuvarlanarak dere yatağına düştü. İneğin sahibi ve köylüler ineği kurtaramayınca Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerine haber verildi. İtfaiyeciler ineği kurtarmak için uzun süre uğraş verdi. Halatlarla bağlanan inek, altına tahta parçası konulduktan sonra vinçle yukarıya çekildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.