VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞIRNAK'TAN ACI HABER GELDİ...

19 Nisan 2016

.................

Akşam saatlerinde Şırnak'tan çok üzücü bir son dakika haberi geldi. Şırnak'taki operasyonda el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit düştü, 4 güvenlik görevlisi yaralandı.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu" sürüyor.

4 ASKERİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bahçelievler Mahallesi'nde teröristler tarafından bir eve yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 güvenlik görevlisi yaralandı.  Yaralılar, zırhlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan bir astsubay ile bir uzman çavuş müdahaleye rağmen şehit düştü. 4 güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyor.

GENELKURMAY: TUZAKLANAN PATLAYICI PATLATILDI

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta 2 askerin şehit olduğu, 4 askerinde yaralandığı saldırının, PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı patlatması sonucu meydana geldiğini açıkladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.