VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMPANYAYA ANLAMLI DESTEK

19 Nisan 2016

...................

Bolu 2. Komando Tugayı'nda görev yapan askeri personelin aileleri tarafından başlatılan "askere ev yemeği" kampanyasına Bolu Manavcılar ve Pazarcılar Esnaf Odasından destek geldi.

 Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığınca, Güneydoğu'da terörle mücadelede görev yapan askerlere gönderilmek üzere askeri personelin aileleri tarafından başlatılan kampanyaya destek çığ gibi büyüyor.

  Yardıma muhtaç kişilerin  her zaman yanında olan ve pazarda ekmek parası kazanmak için yağmur, çamur, kar, kış demen çalışan pazarcı esnafının da her anında yanında olan ve hiç yalnız bırakmayan, sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerine çeken Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal ve üyeleri Bolu’dan Mehmetçiğe meyve gönderdi.

 Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, “Hakkari'de terör örgütü PKK ya karşı yürütülen operasyonlarda görev alan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığında görevli askerlerin ailelerinin organize ettiği yardım kampanyasına Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak bizde katkıda bulunduk. Bütün esnaflarıma teşekkür ederim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.