VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI...

18 Nisan 2016

........................

Bolu’nun Karamanlı Mahallesi Hastane Caddesi’nde polis memurunun cenazesi olan vatandaşlara silah çektiği iddiaları sonrasında, olayı gören esnaflar yaşananları anlattılar. Tanıkların ifadesine göre, polis memuru eşi ve çocuğuyla aracıyla seyir halinde iken cenaze aracının arkasında bulunan bir araç yol ortasında durdu. Polis memuru bu sivil araca yol vermesi için kornaya basınca araç içindekiler inerek polisin ve ailesinin içinde bulunduğu aracı tekmelemeye ve yumruklamaya başladılar.

Sabah saatlerinde Hastane Caddesi’nde cenaze yakınları ile bir polis memuru arasında yaşanan olay sonrası görgü tanıkları konuştu. Görgü tanıklarının ifadesine göre polis memuruna kalabalık grup eşi ve çocuğunun yanında saldırdı. Bölgedeki esnafın ve görgü tanıklarının ifadesine göre, polis memuru eşi ve çocuğuyla aracıyla seyir halinde iken cenaze aracının arkasında bulunan bir araç yol ortasında durdu. Polis memuru bu sivil araca yol vermesi için kornaya basınca araç içindekiler inerek polisin ve ailesinin içinde bulunduğu aracı tekmelemeye ve yumruklamaya başladılar.

4 yaşındaki çocuk dükkana sığındı

Bu sırada polis aracından inince cenaze için bölgede bulunan vatandaşlar polisin üzerine yürüdü. Polisin eşi ve henüz 4 yaşındaki çocuğu caddede bulunan bir telefoncu dükkanına sığındılar. Kalabalık gruptan bazı kişiler polisin boynunu sıkmaya ve darp etmeye başladılar. Polis bu sırada silahını çekerek kurtulmaya çalıştı.

Görgü tanıkları polisin cenaze aracına karşı bir hakaretinin bulunmadığını, cenaze aracının arkasında bulunan sivil bir araca yol vermesi için kornaya bastığını ifade ettiler.

Kaynak: Bolu Gazetesi

7 yorum yapılmış
  • macitkara
    18 Nisan 2016 • 14:22
    Kivir kivir yemedi dimi meet ve sertdelikanlilar
  • NemutluTRKMdiyene
    18 Nisan 2016 • 15:57
    Memleketin dört bir yanından şehit polis ve asker cenazeleri gelirken mangalda kül bırakmayan ey türk halkı. Bir polisi, karısının ve çocuğunun önünde utanmadan darp edip linç etmeye çalışırken insanlığınızı nerde bıraktınız, utanmadınızmı, hiç mi vicdanınız sızlamadı, Ben bunu insanlık ayıbını yapan zatlara insan bile demeye utanıyorum. Yazıklar olsun orada siz orada sadece yakınınızın cenazesini kaldırıp gömmemişsiniz, siz kendi insanlığınız
  • bolulu
    19 Nisan 2016 • 00:48
    Bir insan silah cekebicek noktaya geldiyse mutlaka canı yanmıştır. Maalesef çok kaba bir halkımız var.sözde vatan millet Sakarya elimize dustumu teroristten önce âsker ve polisimizi linç ediyoruz.Allah sonumuzu hayır eylesin...
  • radar
    18 Nisan 2016 • 23:21
    AMA BİZİM BASINIMIZ HELEL OLSUN
  • emar
    19 Nisan 2016 • 00:07
    Bir haber ancak bu kadar çarpıtılabilir. Cenaze aracının arkasındaki araç, cenaze aracı yolu kapattığı ve parketmeye çalıştığı için durmek zorunda kalmış. Ha ona ha cenaçe aracına korna çalmışsın ne farkeder. Hiç aklınız alıyormu sadece korna çaldı diye kim kime saldırır.
  • NTKAMCI
    19 Nisan 2016 • 01:11
    İFTİRAEDENLER ŞEREFSİZDİR BOLUDA BUKADAR ALÇAK POLİS ASKER DÜŞMANI VARMIYDI YÜZLERİNE TÜKÜRMEK İSTERİM EN YAKIN ZAMANDA
  • asker
    19 Nisan 2016 • 13:25
    İşte bunlara bolu ayısı deniyo bence haklı bir laf lan it sürüsü dağ ayıları internette erkek kesilirsiniz pkk ya laf edersiniz sizin o hainlerle aranızda ne fark var sorarım size bolu insanının bolunun adını böyle kirletmeyin yakışmaz polise askere el kaldırmak onlar ki hepimizin namus bekcileridir vatan nobetcileridir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.