VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU YENİ BİR TELEVİZYONA KAVUŞUYOR

17 Nisan 2016

.....................

Bolu yeni bir ulusal kanala kavuşuyor. Sağlık alanındaki yatırımlarıyla adını duyuran Cavit Demir, ilimizde yayın yapan Abant TV'yi almak için birçok kez masaya oturmuş ancak son noktada yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir türlü amacına ulaşamamıştı. Demir, frekans izinleri çıkma aşamasında olan televizyon kanalının birkaç ay içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Demir’e ait televizyon kanalının patent anlamında bir sorun çıkmaması halinde ‘Merkez TV’ ismiyle yayın hayatına başlaması planlanıyor.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın özel haberine göre, Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin sahibi Cavit Demir, Batı Karadeniz bölgesinin basın anlamında en büyük yatırımını hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. Daha önce ilimizde ulusal yayın yapan televizyon kanalını almak üzere bir çok kez girişimlerde bulunan, ancak son aşamada her defasında kanalı almaktan vazgeçen Cavit Demir, sonunda amacına ulaşıyor.

FREKANS BAŞVURUSU YAPILDI

Televizyon sahibi olmayı kafasına koyan Cavit Demir, RTÜK’e ulusal yayın yapabilmek amacıyla frekans başvurusunda bulundu. RTÜK’e yapılan frekans başvurusunda işlemlerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde frekansın tahsis edileceği belirtiliyor.

6 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM

Frekans başvurusunun ardından televizyon kanalına ait stüdyo ve yönetim binasını Karamanlı Mahallesi Mutlu Sokak üzerinde tutan Demir, İstanbul ve Ankara’dan anlaştığı şirketler vasıtasıyla çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük basın yatırımı olması beklenen kanalın, yaklaşık 6 milyon liraya mal olacağı tahmin ediliyor.

3 TEMSİLCİLİK AÇACAK

Güçlü bir şekilde televizyon sektörüne girmeyi hedefleyen Demir’in, Ankara başta olmak üzere Düzce, Sakarya ve Zonguldak illerinde de temsilcilik açacağı, ancak önceliği ‘Tabiat’ın Kalbi Bolu’ya vereceği de gelen bilgiler arasında.

ADI MERKEZ TV

Cavit Demir’in sahip olacağı kanalın isminin ise Merkez TV olması bekleniyor. İsimle ilgili resmi başvurularını yapan Demir’in, isim üzerinde her hangi bir sorun çıkmaması durumunda bu isimle yayın hayatına başlayacağı, ancak patent anlamında sorun yaşaması durumunda ismi değiştireceği de gelen bilgiler arasında.

6 yorum yapılmış
  • Mehemt
    17 Nisan 2016 • 10:36
    Evet hem karasal yayinimiz olan koroglu tv ye hemde abant tv ye sahip cikti ya bolu bide yeni birtane cikiyor bence olanlara sahip cikalim yeter ayrica abant tv bu isi gayet iyi yapiyor zaten bence bolunun parlayan yildizi sahiplerine ve calisanlarina sevgiler le
  • Halilzdemiryeniaa
    17 Nisan 2016 • 12:04
    merkez tv olarak öncelikle bolumuza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum yalnız kanalımız merkez tv derken boluya özveri bir ad olmuş olsa daha çok güzel bir ismle hitab etmiş olsa mükemmelin daha ötesinde olur diye bir vatandaş olarak iletmek istedim mesela abant tv adı boluya an ve an özdeşleşdirilmiş bir tv kanalı gibi mesela bolu gölcük ve göl köy tv , yedi göller tv gibi isimlerde olabilir tekrar merkez tv kanalımız hayırlı olsun saygı ve hürmetlerimle .hal
  • oktaymoral
    17 Nisan 2016 • 13:02
    YENİCAGA,dan,da izlemek isteriz. HAYİRLİ olsun.
  • sultankylu
    18 Nisan 2016 • 11:19
    hayırlı uğurlu olsun en azından boluya yakışır haberler çıkar öbür 2 kanal gibi tırıviri haber yapmaz cani gönülden destekliyorum inşallah en kısa zamanda faliyate geçer saygılarımla
  • emar
    18 Nisan 2016 • 13:01
    AKP nih hem yerel hem ulusal iki kanalı zaten var, üçüncüye ne gerek var.
  • lyasLulegul
    7 Mart 2018 • 12:28
    Köroğlu tv türksat3a neden yayına başlan mlyir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.