VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMPANYAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

15 Nisan 2016

.........................

Bolu Valiliğinden, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli askeri personelin ailelerinin operasyon bölgelerine gönderilmek üzere başlattıkları kampanyayla ilgili yerel basında çıkan haberler üzerine yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Kampanya kapsamında Güneydoğu’da görev yapan askerlere gıda maddesi göndermek isteyenlerin vatandaşların 20 Nisan Çarşamba gününe kadar İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) Uygulama Oteli’ne getirmeleri gerekiyor” denildi.

BOZULABİLİR GIDA MADDELERİYLE İLGİLİ UYARI

“Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'nca, Güneydoğu'da terörle mücadelede görev yapan askerlerimize gönderilmek üzere askeri personelin aileleri tarafından yapılan yiyecek maddeleri sıhhi koşullara uyularak gönderilecek olup, vatandaşlarımız tarafından ayrıca dayanıklılığı olmayan ve kısa sürede bozulabilir nitelikte maddelerin Tugay Komutanlığı'na teslim edilmesine gerek bulunmamaktadır.”  

“20 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ AMBALAJLI OLARAK TESLİM EDİLEBİLECEK”

 “Ancak vatandaşlarımızca, dayanıklılığını en az bir hafta süreyle koruyabilecek, ambalajlı gıda maddelerinin en geç 20 Nisan 2016 Çarşamba gününe kadar İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) Uygulama Oteli Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 1 adresine teslim etmeleri gerekmektedir.”  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.