VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 NİSAN PERŞEMBE

14 Nisan 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Merhum Tatlı Kardeşim Cemalettin Demirel'in eşi, Emekli Öğretmen Muharrem Demirel, Anahtarcı Emin Demirel ve Vildan Gülses'in anneleri, Sadiye Sözkesen, Hikmet Özay ve Abdullah Özay'ın ablaları, Anahtarcı Adnan Gülses, Hacer Demirel ve Hülya Demirel'in kayın valideleri, Anahtarcı Tolgahan Gülses ve Batuhan Gülses'in anneleri, Oğuzhan Demirel, Neslihan Demirel, Gülce Demirel ve İremsu Demirel'in babaannleri Akpınar Mahallesi eşrafından Hadiye DEMİREL Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Akmanlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardınan Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Kızık Köyü sakinlerinden Mektepli Hüseyin ve Şakire Yaman'ın oğlu, Hüseyin Yaman, Hacer Yaman, Maide Can, Sebahat Konuk, Nezahat Doğanöz ve Nebahat Yılmaz'ın babası; Mehmet Emin YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün  Kızık Yayla Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kızık Yayla Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Bolu Belediyespor Kulübü Yönetimi Kurulu Üyesi Gökhan Yaman'ın dedesi, Yeliz Uçar, Atilla Uçar ve Ece Gökçek'in dedesi, Merhum Adem Yaman, Ali Yaman ve Emine Ünver'in babası; Hasan YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Bilal-i Habeşi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.