VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÖNEMLİ UYARI

13 Nisan 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşları evlerini kiraladıkları kişileri iyi araştırıp vermeleri konusunda uyardı. Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde öğrenim gören 4 öğrencinin kiraladığı eve düzenlenen operasyonda PKK'lı 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından, “Sırf biraz fazla para verdiler diye hiç araştırmadan birisine ev vermesinler. Bir domates alırken bile çürükleri ayırıyoruz, seçiyoruz” dedi.

Bolu’nun Paşaköy Mahallesi Paşakent Sitesi’nde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda üniversite öğrencilerinin kiraladıkları eve yapılan baskında evde bulunan iki teröristin öldürülmesi sonrasında evi kiralayan kişi uzun süre tartışılmıştı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ev sahiplerini evlerini kiraya verirken dikkatli olmaları yönün uyardı. Yılmaz, “Vatandaşlarımız daha dikkatli olmalı. Sırf biraz fazla para verdiler diye hiç araştırmadan birisine ev vermesinler. Bir domates alırken bile çürükleri ayırıyoruz, seçiyoruz. Türkiye’nin şu anki durumu noktasında birisine ev kiraya veriyorsak, kiraya verilen kişilerin kim olduğu araştırılmalı. Bu vatandaşlık bilinci ve şuurudur” dedi.

“EMNİYET BİRİMLERİNİ KUTLUYORUM”

Başkan Yılmaz, operasyonu da değerlendirerek şunları söyledi;

"Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve diğer üniversitelerimizde her türlü fikrin oluşması gayet doğal. 40 yılı terörle mücadele ile geçen bir ülkede bu örgütün her ilde, her üniversitede yapılanmasının olması gayet doğal. Öyle olunca da bizler vatandaşlık şuuru ve bilinci içerisinde etrafı gözlemleyip gördüğümüz en ufak bir sıkıntı varsa emniyet birimlerine bildirmeliyiz. Zaten istihbaratın anlamı da bu. Emniyet birimleri bilgilenirse sonuca gidebilir. Yaptığı başarılı operasyondan dolayı Emniyeti kutluyorum. Her il bu noktada işleri yürütebilir ve vatandaşın desteğini sağlayabilirse ülkemiz terörden kısa sürede kurtulabilir.”

Teröristlerin öldürüldüğü evde oturan 4 öğrencinin tutuklandığını hatırlatan Başkan Yılmaz, ev sahiplerini de uyararak, "Sırf biraz fazla para verdiler diye hiç araştırmadan birisine ev vermesinler. Bir domates alırken bile çürükleri ayırıyoruz, seçiyoruz. Türkiye’nin şu anki durumu noktasında birisine ev kiraya veriyorsak, 'Kimdir bu?' diye sormak vatandaşlık bilinci ve şuurudur. Vatandaşlarımız vatandaşlık ruhuna göre hareket ederse problemleri hep beraber çözmüş oluruz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.