VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

12 Nisan 2016

Bolu’da evine çağırdığı komşunun oğluna masaj yaptırarak tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 40 yaşındaki inşaat işçisi Ahmet Ö.nün 15 yıl istemiyle yargılanmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 2015 yılının Aralık ayında Bolu’nun Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 40 yaşındaki inşaat işçisi Ahmet Ö., komşusunun oğlu 14 yaşındaki M.Y.’yi odun taşıtmak bahanesiyle eve çağırdı. Evde çocuğa masaj yaptıran Ahmet Ö., küçük çocuğa tecavüz etti. Korkarak eve kaçan ve yaşadıklarını annesine anlatan M.Y’nin ailesi şahıstan şikayetçi oldu. Olaydan sonra gözaltına alınarak tutuklanan Ahmet Ö.’nün Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılamasına başlandı. Duruşmaya M.Y. annesiyle birlikte katıldı.

Cezalandırılmasını istedi

Mahkeme salonunda psikolog eşliğinde ifade veren M.Y., Ahmet Ö’nün isteği üzerine masaj yaptığı ardından da kendisine masaj yaparak tecavüz ettiğini söyledi. M.Y. olaydan sonra annesinin yanına gittiğini belirterek şahsın cezalandırılmasını istedi.  

14 Yaşındaki Çocukla Sigara İçmiş

Suçlamayı reddeden Ahmet Ö. ise, “Bu suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Ailemle sorunlarım olduğu için alkol aldım ve yorgundum. M.Y.’nin ailesini tanırım. Odun taşırken bana yardım etti. İşimiz bittikten sonra eve girdik. Birlikte sigara içtik. M.Y'ye de sigarasını bitirdikten sonra kapıyı kapatıp çıkmasını söyledim. O da kapıyı kapatıp çıktı. Ben kesinlikle M.Y.'ye tecavüz etmedim. Eşimden boşanma aşamasına geldikten sonra, M.Y.'nin annesinin yeğeniyle ilişkimiz başladı. Boşanıp onunla evlenecektim. Ama ailesi karşı çıktı. Bu sebeple bana iftira atılıyor. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

M.Y.'nin annesi ise, Ahmet Ö.’den şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme, Ahmet Ö.’nün tutukluluk halinin devam etmesine karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi. 

2 yorum yapılmış
  • Karadavut
    12 Nisan 2016 • 14:08
    Boylesıne 15 yil veriyorlar yazik nerde adalet
  • Kara
    13 Nisan 2016 • 13:33
    Böylesini kazıga oturtmak lazım valalhi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.