VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TERÖR OPERASYONLARININ YANKILARI DEVAM EDİYOR

12 Nisan 2016

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolumuzun manevi babası İzzet Baysal'ın ismini taşıyan üniversitemizde terör cerahatı varsa temizlenmeli. Bu noktada üniversite yönetimi de tavizsiz şekilde gereğini yerine getirmeli” dedi.

Bolu’da terör örgütü PKK’nin hücre evine yapılan operasyonda 2 PKK’lı teröristin öldürülmesinin ardından 4 AİBÜ’lü öğrencinin tutuklanmasının yankıları devam ederken, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu'da siyaset kurumu ve sivil insiyatifi elinde bulunduran herkes, terör yanlıları ile teröre yardım ve yataklık eden kesime karşı tavrını açıkça ortaya koymalıdır. Anaların yürek yakan feryatları karşısında suskunluk şeytandandır. Bolu'muzun manevi babası İzzet Baysal'ın ismini taşıyan üniversitemizde terör cerahatı varsa temizlenmeli. Bu noktada üniversite yönetimi de tavizsiz şekilde gereğini yerine getirmeli” dedi.

“BAŞARILI OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR”

“Bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlar tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de başarılı şekilde devam ediyor. 2 hainin etkisiz hale getirildiği operasyonlar bunlardan sadece biri. Başarılı operasyonlar devam ediyor. Son olarak, terör yanlısı olduğu, teröre yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle 4 kişi tutuklandı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, halkımızın can güvenliğini tehlikeye sokacak hain planların yapıldığının ortaya çıktığı bugünlerde analarımızın yürek yakan feryatları karşısında suskunluk şeytandandır.”

“ACİL GEREĞİ YAPILMALI”

“Bolu'da siyaset kurumu ve sivil inisiyatifi elinde bulunduran herkes, terör yanlıları ile teröre yardım ve yataklık eden her kesime karşı tavrını açıkça ortaya koymalıdır. Bolu'muzun manevi babası İzzet Baysal'ın ismini taşıyan üniversitemizde terör cerahatı varsa temizlenmeli. Bu noktada üniversite yönetimi de tavizsiz şekilde gereğini yerine getirmeli.”  

 “PROPAGANDA YAPILDIĞI İDDİALARI ENDİŞE VERİCİ”

“Üniversitede PKK sempatizanı öğrencilerin olduğu ve bu sempatizanların PKK destekçisi propaganda yaptıkları yönündeki somut eleştiriler tarafımıza ulaştırılıyor. Yine terör yanlısı şarkıcıların üniversitede konser düzenleme girişimlerini geçtiğimiz günlerde yerel basından takip ettim. Bunlar hafife alınacak girişimler değil. İnsan hak ve hürriyetleri noktasında Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta ortada. Özgür bir toplumu savunuyoruz; ancak toplum hayatını ve güvenliğini ilgilendiren kırmızı çizgilerimizin suistimal edilmesine asla müsaade etmeyiz. Bu noktada üzerine vazife düşen herkes gerekli sorumluluğu yerine getirmeli. Bu üniversite içinde böyle.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.