VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TREN YOLU İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

12 Nisan 2016

AK Parti Bolu İl Bakanı Nurettin Doğanay, Bolu’dan tren yolunun geçmesi için çalışmalara hız verdi. Doğanay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’le tren yolu için detaylı görüşme yaptı. Coşkunyürek, “Bolu'dan yüksek hızla olmasa da 160 km hıza kadar çıkabilen trenin geçmesi için çalışma yapıyoruz. Süreç şu an istediğimiz gibi ilerliyor” dedi.

Geçtiğimiz hafta Bolu’ya gelerek havaalanı ve çevreyolu ile ilgili müjde veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’ten İl Başkanı Nurettin Doğanay tren yolu da istemişti. Doğanay, tren yolu için görüşmeleri sıklaştırırken, “Havayolları da, karayolları da, demiryolları da bakanımıza çıkıyor. Bakanımız Bolu’ya geldiğinde Bolu için hayati önemi olan müjdeler verdi. Fakat ben bakanımızdan Bolu’ya trende istedim. Bakanımız bu konuda çalışma yapıyor. Umut ediyorum ki bunu da başaracağız” dedi.

SÜREÇ OLUMLU İLERLİYOR

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek İl Başkanı Nurettin Doğanay’la konuyla ilgili görüşme halinde olduklarını ifade ederek, “Mudurnu tarafından hızlı tren geçiyor. Bolu üzerinden de yüksek hızlı olmasa da 160 km hıza kadar çıkabilen trenin geçmesi için çalışma yapıyoruz. Süreç şu an istediğimiz gibi ilerliyor” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • YUNUSNADIBERABER
    12 Nisan 2016 • 11:30
    ALLAHİN IZNIYLE GEÇ KALİNMİŞ PURECE UYGULANİR İNŞALLAH.YNB
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.