VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 MART SALI

12 Nisan 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz...

1-Merkez Gökpınar Köyü sakinlerinden Merhum İbrahim Biçer'in eşi, İsmail ve Fahrettin Biçer'in annesi, Huriye Biçer Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gökpınar Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kıbrıscık ilçesi sakinlerinden Ziraat bankasından emekli Hüseyin Akman'ın eşi, Dursun ve Durgün Akman'ın annesi, İsmail, Cemal ve Emine Akman'ın yengesi, Emekli Müfettiş Yaşar Hakkı Bilgi ve Fadime Aytar'ın ablası, Tenzile Akman Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Merkez Aşağı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına defnedilecektir.

3-Karacaağaç Mahallesi sakinlerinden Hatice ve Merhum İbrahim İyigün'ün oğlu, Asiye Öztürk ve Aliye Aras'ın abisi, İbrahim İyigün ve Ayşe Yılmaz'ın babası, Metin Öztürk ve Akın Aras'ın kayınbiladeri Ali İyigün Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaağaç Yukarı Mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına defnedilecektir.

4- Sarıcalar Mahallesi sakinlerinden Merhum İlyas ve Ayşe Onur'un oğlu, Müzeyyen Onur'un eşi, Merhum Hatice Türkcan'ın kardeşi, Sami Onur'un abisi, Hatice Başman, Ayşe Pınar, Sibel Yurt, Serkan ve Serdar Onur'un babası, Mustafa Başman, İsmail Pınar, Fikri Yurt, Dilek ve Sevil Onur'un kayınpederi Selami Onur Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarıcalar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5- Fasıl Köyü sakinlerinden Merhume Şerife Duman'ın eşi, Sabri, Merhum Salih, Sami, Rahmi, Emine Duman ve Nermin Çetin'in babası, Ayhan Çetin'in kayınbabası, Yunus Ali Duman ve Mustafa Duman'ın amcası Niyazi Duman Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Fasıl Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Dörtdivan İlçesi Doğancılar Köyü sakinlerinden Şaban Şenol'un abisi Şeref Şenol Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan İlçesi Doğancılar Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.