VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ'DE GERGİN ANLAR...

11 Nisan 2016

AİBU'DE KONFERANSI PROTESTO paylaşan: safar24

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün vereceği konferansı protesto etmek isteyen öğrencilere özel güvenlik çalışanları müdahale etti. Slogan atan öğrenciler bölgeden uzaklaştırıldı.

 AİBÜ öğrenci topluluklarından ÜNİAK'ın davetlisi olarak konferans vermek için üniversiteye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk konferansında yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerine konuşma yaptı. Konferansa AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ve öğrenciler katıldı.

SALONA SOKULMADILAR

Metin Külünk'ün konuşmaya başladığı esnada salona girmeye çalışan öğrenci grubunu polis ve özel güvenlik elemanları salona sokmadılar. Slogan atmaya başlayan öğrenciler özel güvenlik çalışanları tarafından kültür merkezinden dışarıya çıkartıldılar. Bir süre kültür merkezinin karşısında bekleyen öğrenciler daha sonra ayrıldılar. Polis olası ikinci protestoya karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.  

1 yorum yapılmış
  • Hakan
    12 Nisan 2016 • 01:03
    Bizim rektörde is yok ki bu kadar müsade verilirse adamlar böyle. At oynatir iste pkk ya acikca destegini gösteriyorlar ve hala o universitede okuyabiliyorlar bunlara degil rektöre. Müdahale etmek lazim ilk once
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.