VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİ ADLİYEDE

10 Nisan 2016

......................

Bolu’da PKK terör örgütünün hücre evine yapılan baskında 2 teröristin öldürülmesinin ardından genişletilen operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, operasyon sonrasında gözaltına alınan 2 şahısla birlikte sayı 7’ye yükseldi.

  Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Paşaköy Mahallesi Berberler Sokak’ta bulunan Paşakent Sitesi D blokta özel harekat timleri tarafından PKK’lı teröristlerin hücre evine düzenlenen operasyonda 2 terörist öldürülürken, operasyonu genişleten terörle mücadele ekipleri 4’ü AİBÜ üniversite öğrencisi 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Operasyon sonrasında evde kiracı olarak yaşayan iki üniversite öğrencisiyle birlikte gözaltı sayısı 7’ye yükseldi.

HALİ SAHA MAÇINA DENK GETİRDİLER

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, operasyonun olduğu saatlerde evde kiracı olarak yaşayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri G.Ö. M.E. isimli şahısların halı sahada maç oynadıkları sırada düğmeye bastılar. Evde yaşayan iki üniversite öğrencisinin takibe alan ekipler, evde bulunan iki canlı bomba için düğmeye bastı. Polis Özel Harekat (PÖH) timleri tarafından eve düzenlenen operasyonda 2 terörist ölü olarak ele geçirildi. Operasyonun bitmesiyle birlikte evde kiracı olarak yaşayan G.Ö. ve M.E. isimli öğrenciler halı sahada gözaltına alındı.

  G.Ö. ve M.E.’nin ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten terörle mücadele ekipleri, operasyonun olduğu apartmanda yaşayan  Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi A.Y., N.A, M.E. ve A.Y. ile Bolu'da yaşadığı ifade edilen D.D. isimli kadın ‘Terör örgütüne yardım ve yataklık’ suçundan gözaltına aldı. 7 kişi ifadelerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

  • GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİ ADLİYEDE
  • GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİ ADLİYEDE
  • GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİ ADLİYEDE
2 yorum yapılmış
  • cihan
    10 Nisan 2016 • 08:04
    Arkadas anlamiyorum nerde masum ismi saklanması gereken vatan evladı var deşifre ediliyor. Bunlar gibi deşifre edilmesi gerekenlerin ismi söylenmiyor açıklayın isimlerini bizde bilelim yarın serbest kaldıklarında terör yandaşları dibimizde barinmasin.
  • Kratyal
    10 Nisan 2016 • 08:11
    Haber yapıyosunuz ama polis arkadaşları neden deşifre ediyorsunuz nasıl bir haber anlayışınıZ var haber yaparken en azından polis asker gibi kimliği olan arkadaşların en azından yüzlerini kapatsanız daha iyi olur buna biraz özen gösterilsin lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.