VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA DEĞİŞEN BİRŞEY YOK

8 Nisan 2016

...........................

Boluspor, PTT 1’inci ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynadığı Vartaş Elazığspor ile 0–0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, aldığı beraberlikle puanını 35’e çıkardı.

Kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor PTT 1.Ligin 28.haftasında Vartaş Elazığspor’a konuk olurken bu zorlu karşılaşmada Emre Kılınç Alican Karadağ ve Adem Alkaşi’den eksik sahada yerini aldı. Temsilcimiz Boluspor geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir Karabükspor’a karşı kalesinde gördüğü penaltı golüyle yenik ayrılırken bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puan alma arayışında ilk yarıda her iki takımda gol yollarında zayıf olurken soyunma odasına 0-0′lık eşitlikle gidildi.

NET POZİSYONLARDAN YARARLANAMADIK

Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takımda ilk 20 dakikayı orta saha mücadelesi içerisinde geçerken karşılaşmanın özellikle 65.dakikadan sonra kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor 90.dakikaya kadar 3 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Özellikle karşılaşmanın 73.dakikasında ceza sahasında Ivanovski rakiplerini bir bir geçerek sert bir vuruş çıkartırken top direğe vurarak oyun alanına geri döndü. Bu dakikadan sonra Ev sahibi V.Elazığspor Boluspor kalesine yüklenirken kalesinde 2 net pozisyon daha görürken kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor bu fırsatları değerlendiremedi.

Karşılaşmada gol sesi çıkmazken Vartaş Elazığspor puanını 43 temsilcimiz Boluspor 35′e yükseltti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.