VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖÇÜK ALTINDA KALARAK CAN VERDİLER...

7 Nisan 2016

.......................

Düzce'nin Gümüşova İlçesi Pazarcık Köyü'nde, iddiaya göre define aramak için kazdıkları kuyuda gazdan zehirlenen hepsi de akraba 5 kişiden 2'si öldü, 3'ü hastanede tedaviye alındı.

Düzce'nin Gümüşova İlçesi Pazarcık Köyü'nde, iddiaya göre define aramak için kazdıkları kuyuda gazdan zehirlenen hepsi de akraba  5 kişiden 2'si öldü, 3'ü hastanede tedaviye alındı.

Pazarcık Köyü'nde oturan kuzenler İhsan Tora, Nurettin Tora, Özcan Tora ve Sinan Tora, Hendek'te oturan enişteleri Ahmet Şentürk ile birlikte köyde iddiya göre define aramak için kazı yaptı. 5 kişi, yaklaşık 20 metre derinliğindeki kuyuda biriken suyu su motoruyla tahliye etmek istedi. 5 kişi, motordan çıktığı tahmin edilen gazdan etkilendi. Durumu fark eden yakınları, merdiven yardımıyla İhsan Tora, Nurettin Tora ve Özcan Tora'yı kuyudan çıkarmayı başardı. 3 kişi Hendek Devet Hastanesi'ne kaldırılırken, daha derinde olan Sinan Tora ve Ahmet Şentürk için itfaiye ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Önce Sinan Tora, sonra da Ahmet Şentürk kuyudan çıkarıldı. Sinan Tora ve Ahmet Şentürk, sağlık ekiplerinin kuyu başında yaptığı ilk müdahaleden sonra aynı hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • GÖÇÜK ALTINDA KALARAK CAN VERDİLER...
  • GÖÇÜK ALTINDA KALARAK CAN VERDİLER...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.