VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİSİNDEN İLK AÇIKLAMA....

7 Nisan 2016

Bolu’nun Paşaköy Mahallesi’nde PKK’lı teröristlerin hücre evi olarak kullandığı hücre evinde 2 teröristin öldürülmesinin ardından Bolu Valisi Aydın Baruş, “Ayrıca bölücü terör örgütü üyelerine yardım ve yataklık yaptığı düşünülen 2 şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır” dedi.

Vali Aydın Baruş, güvenlik zirvesi sonrasında Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

“Güvenlik güçlerimizce, bölücü terör örgütü tarafından İlimiz ve Ülkemiz genelinde canlı bomba veya yüklü araçlarla gerçekleştirilebilecek eylemlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapmasında;

İlimiz Merkez Paşaköy Mahallesinde bir apartman dairesinde kaldığı tespit edilen bölücü terör örgütü üyelerine yönelik olarak 07/04/2016 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda 2 bölücü terör örgütü üyesi ölü olarak ele geçirilmiştir. Terör örgütü üyelerinin kaldığı yerde yapılan aramada;

CEPHANELİK GİBİ EV

2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 2 adat tabanca, 2 adet el bombası, 2 kg. civarında A4 tipi patlayıcı, 3 kg. civarında C4 tipi patlayıcı ele geçirilmiştir. Ayrıca bölücü terör örgütü üyelerine yardım ve yataklık yaptığı düşünülen 2 şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır. Operasyon sonrasında bir polis memuru hafif yaralanmış ve Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi edilmiş olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Ölü olarak ele geçirilen terör örgütü üyelerinin kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.