VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA....

5 Nisan 2016

Boluspor Yönetim Kurulu, bazı basın yayın organlarından çıkan haberler üzerine basın açıklaması yayınladı.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Hafta sonu Futbol Takımımızın aldığı mağlubiyet sonrası ilimizdeki bazı yayın organlarının Kulübümüzü ve Yönetim Kurulu’nu karalamaya yönelik yaptığı haberleri hayretler içerisinde takip etmekteyiz. Takımımızın aldığı kötü sonucu fırsat bilen ve bunu kaosa dönüştürmeye çalışan bazı kişilerin, biliyoruz ki amaçları kendi menfaatleri ile örtüşmektedir.

- Özellikle; Boluspor Kulübü’nün Bolu Belediyesi’ne borç taktığı yönündeki haberlerin tamamen hayal ürünü olduğu ve kongre sürecinin yaklaştığı şu günlerde hangi amaca hizmet ettiğini biliyoruz.

- Bizden önceki Boluspor Yönetimlerine de büyük destek veren Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz, Yönetimimizin göreve başlaması ile aynı desteği bize de vermiştir. Manevi olarak büyük güç aldığımız Sayın Yılmaz, ekonomik olarakta Kulübümüze destek vermiş, güçlü bir Boluspor’un şehrimizin gelişimine de fayda sağlayacağını her defasında dile getirmiştir. Ancak ‘yalan haberlerde’ yer aldığı gibi Kulübümüzün Bolu Belediyesi’ne ‘borç takması’, günü gelen borcunu ödememesi söz konusu değildir.

- Bolu kamuoyunun şunu bilmesini isteriz ki; Sezon devam ederken alınan kötü sonuçtan faydalanarak bizleri karalamaya çalışanlara rağmen, Boluspor Yönetimi olarak yolumuzdan sapmayacağız ve Boluspor’un başarısı için tüm mesaimizi harcayacağız. Çünkü Boluspor’un başarısı ile tüm şehir kazanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BOLUSPOR YÖNETİM KURULU

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.