VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE EV YAPILACAK

5 Nisan 2016

....................

 

 

Geçtiğimiz ay Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından güvenlik güçlerine yönelik olarak düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz’ın Kıbrıscık’ın Alemdar Köyü’nde yaşayan ailesi için ev yapılacak. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Bolu BelediYE Başkanı Alaaddin Yılmaz aileyi ziyaret ederek müjdeli haberi verdiler.

 AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret ettiler. Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İl Başkanı Nurettin Doğanay gözyaşlarını tutamadılar.

Öte yandan ailenin Alemdar köyünde bulunan oldukça eski evin yerine yenisinin yapılması için İl başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz düğrmeye bastı. İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti teşkilatları olarak şehidimizin ailesine bir ev yapılacağının sözünü verdi. Doğanay, “Şehitlerimizin aileleri için ne yapsak az gelir. Onlar bu vatan için gözlerini kırpmadan ölüme gittiler. En kısa zamanda şehidimizin ailesine yeni bir ev yapacağız” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Cemalkazan
    5 Nisan 2016 • 09:44
    Böyle bir duyarlılık gösterdikleri için başta belediye başkanı Alaattin beye ve il başkanımız nurettin beye önce şehit ailelesi sonra tüm bolu halkı adına çok teşekkür ederim son günlerde aldığım en güzel haber allahım razı olsun.inşallah tüm Türkiye ye örnek olur.
  • musaoflaz
    5 Nisan 2016 • 11:22
    sayın belediye başkanım ve il başkanıma acımızın bir nebzede olsa hafiflemesi yönünde böyle bir adım atmalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunar kendilerinden Allah razı olsun.şehit amcası musa oflaz
  • Nallhanl
    5 Nisan 2016 • 11:31
    Tebrik Ediyorum Nurettin Doğanay Ve Alaaddin Beyi
  • BenTrkm
    5 Nisan 2016 • 21:43
    Kibriscigi yeniden yapsan kac yazar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.