VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ BİR DAVA...

5 Nisan 2016

....................

 Bolu’da iddiaya göre, sevgilisini eve çağırarak görme engelli eşine akrabası diye tanıtan, sevgilisine ziynet eşyalarını veren kadın ve sevgilisin dolandırıcılık suçundan yargılanmasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

  Edinilen bilgiye göre, olay 2014 yılının Ağustos ayında Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 40 yaşındaki Songül A. isimli kadın, M.C.B isimli sevgilisini eve çağırarak görme engelli eşi S.K.’ya akrabası olduğunu söyledi. M.C.B. kanser olan babasının tedavi si için sevgilisi Songül A.’dan para istedi. Songül A. görme engelli eşinin kendisine hediye aldığı cep telefonu ve ziynet eşyalarını M.C.B.’ye verdi. Sevgilisi Songül A.’ya kaçma teklifinde bulundu ancak kabul etmeyince şiddet uyguladı. Evden kaçan Songül A. polise sığındı. Polis M.C.B.’yi gözaltına aldı. Eşinden boşanan Songül A. ve M.C.B. hakkında dolandırıcılık suçundan dava açıldı.  

SUÇU OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada              Songül A., “M.C.B. paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Eşimin bana hediye aldığı telefon ve ziynet eşyalarını ihtiyacı olduğu için M.C.B.'ye verdim. Eşim olayı öğrendikten sonra beni sokağa attı. 2 gün boyunca sokaklarda rezillik çektim. Eski eşimden şikayetçiyim. Benim suçum yok" dedi.

 Savcı, Songül A. ve M.C.B.’nin beratını talep etti. Savcı, hediyenin başkasına verilemesinin dolandırıcılık suçu kapsamına girmediğini ifade etti. +,Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.

1 yorum yapılmış
  • Memo
    5 Nisan 2016 • 07:19
    Bide suçum yok demiş eşi varken sevgili yapmış !!! Ne desen az böylesine. Bide eski eşinden şikayetçi olmuş hem suçlu hem güçlü. Yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.