VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZABITA VE POLİSTEN BASKIN....

4 Nisan 2016

........................

Dershanelerin kapatılmasının ardından arka arkaya açılan etüt merkezleri üzerindeki denetimler sıklaştırılıyor. Bolu Belediyesi Zabıta ekipleri, Bolu ValiliĞğinden gelen yazı üzerine ruhsatsız etüt merkezlerini mühürlemeye başladı.

Bolu Valiliği tarafından gelen yazı sonrası mühürleme işlemi başlatan Bolu Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, ilk olarak Vilayet Meydanı’ndan mühürleme işlemine başladı. Derneklere bağlı olarak çalışmalarına başlayan etüt merkezlerinin, Dernekler İl Müdürlüğü’ne kuruluş başvurusunu yaptığı ancak etüt merkeziyle ilgili her hangi bir ruhsatının olmadığı belirtildi.

ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR

Zabıta ekipleri kaçak etüt merkezlerine mühürleme işlemi yaparken, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde herhangi bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Dernek yetkilileri ise bir yanlışlık olduğunu iddia ederek mühürlenmesine engel olmaya çalıştı. Dernek temsilcisinin iddiasına göre, mühürleme kararı daha önce aynı binada faaliyetini sürdüren başka bir etüt merkezi ile ilgiliydi. Ancak söz konusu bu eski etüt merkezleriyle bir bağlantılarının olmadığını, dernek olarak faaliyet gösterdiklerini söylediler.

Haber: Bolu Takip Gazetesi - Hakan Aydın - Emrah Öğüt

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.