VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZORLU MAÇ ÖNCESİNDE ŞOK....

2 Nisan 2016

Boluspor Pazar günü saat 13:30'da kendi evinde oynayacağı zorlu Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, kırmızı beyazlı ekipte şok sakatlık moralleri bozdu. Golcü oyuncumuz Jansen burnuna aldığı darbe sonrasında maçın kadrosundan çıkartıldı.

Boluspor'da oynadığı futbolla Boluspor camiasının en sevilen isimlerinden olan Jansen, hafta sonu oynayacağı K.Karabükspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Geçirdiği burun operasyonunun ardından bir süre maske ile antrenmalara ve maçlara çıkması beklenen Hollandalı oyuncu maskeyi ihmal edince olanlar oldu. Antrenmana maskesiz çalışmalara katılan Anco Jansen bu ihmalin faturasını ağır ödedi. İkili mücadelede burnuna darbe alan Hollandalı oyuncu büyük acı çekerken antrenmanı sürdüremedi. Bu darbe sonucu Teknik Direktör Fatih Tekke oyuncuyu maçın kadrosundan çıkarttı. 

 Geçtiğimiz haftalarda antrenmanda Alvin Fortes ile tartışıp Fatih Tekke tarafından antrenmandan gönderilen Hollandalı oyuncunun kadro dışı olmasının sebebi sakatlığı mı yoksa disiplinsiz davranışlarının mı neden olduğu kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

Kaynak: Adem Çelen – Futbolumuz Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • DursunDemir
    2 Nisan 2016 • 04:45
    Katrodan çikacak biri varsa oda Fatih hoca Şenol Güneş ilk siyasini boluda yapti hoca oldu küme düşürdü hala düşüyoruz Fatih'in hocaliginda oyle cok zayif iyi oyuncu olmak başka şey hocalik başka şey derhal birakmali yeni seneye yeni oyuncularla yeni hocayla yeni Başkan'la girilmeli Başkan tarans verden hiç anlamiyor futbol bilgisi hiç yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.