VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHALLE MAHALLE GEZEREK SIKINTILARI ÇÖZÜYOR

1 Nisan 2016

.....................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cuma namazı sonrasında Çıkınlar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar'ın semt pazarı talebi üzerine, “Başkan yardımcımıza talimatı veriyorum. İnşallah bu sene bu işe başlayacağız ”dedi. 

 Her hafta Cuma günü farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın bu haftaki durağı Çıkınlar Mahallesi oldu. Düzenlenen programda bir konuşma yapan Çıkınlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaçar  “Şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde doğalgaz çalışmalarının yüzde 70’i bitti. Kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor” diyerek Çıkınlar Mahallesi’nde semt pazarı talebinde bulundu.

SEMT PAZARI İÇİN TALİMAT VERDİ 

Çıkınlar Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının bitirileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Doğalgaz çalışmalarının bittiği yerlerde üst yapıyı bitireceğimizin sözünü vermiştik. Muhtarımız yüzde 70’nin bittiğini ifade etti. Eğer bu sene tamamı biterse bizde üstü yapının tamamını bitirmiş olacağız. İş makinesi ve asfalt ve kaldırım taşı açısından herhangi eksiğimiz ve bahanemiz yok. Sizlerden aldığımız destekle kapasitemizi arttırdık. Artık Bolu’ya değil Bolu’nun çevresine hizmet eder hale dönüşen bir belediye haline geldik. Muhtarımız semt pazarı konusunda bir talebi oldu. Başkan Yardımcımıza bu konuda talimatı verdim. Projesini yapıp bu sene işin başlamasını sağlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Çıkınlar Mahallesi’nde düzenlenen programa Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri katıldı.

1 yorum yapılmış
  • Sabahattinaslan
    1 Nisan 2016 • 11:42
    Başkanım size nasıl ulaşacağız birde bizim derdimiz derman olsanız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.